Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
Köşe Yazarı
Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
 

JAPON GÜLÜ OLMAK!

Her geçen gün artan ekonomik sıkıntılar, söz ve ifade özgürlüğü üzerindeki baskılar, yaratılan kutuplaşma, ayrıştırma, muhalefeti hainleştirme, düşmanlaştırıp hedef haline getirme, ülkemizi yaşanmaz hale getirmiştir. Bir karabasan altında yaşamaktansa, yabancı bir ülkede yaşamayı tercih edip, ülkeyi terk eden insnların sayısı hızla artıyor. Böyle bir atmosferde de olsa hiçbir kimseye Japonya'ya göçün orası yaşanak bir yer, öneririm demem,  diyemem.  Desem desem; ülkenizde kalın Japon gülü olun derim. Neden mi? Nedenini, alıntı yaptığım, İlhan Selçuk'un şiir tadındaki aşağıdaki yazısıda bulacaksınız. Kısa yazı şöyle; "Merhaba Japon Gülü! Kimi insan Japon Gülü gibidir. En zor günleri bekler açmak için, karanlık, soğuk, fırtına tipi vız gelir. O kişiyi ne kışın geri dönmesi korkutur, ne kırağa çalması, ne don tutması... Heyyyyy! Yurdumun Japon gülleri... Hepinize merhaba !" Mesut Karakoyunlu
Ekleme Tarihi: 14 Ocak 2023 - Cumartesi

JAPON GÜLÜ OLMAK!


Her geçen gün artan ekonomik sıkıntılar, söz ve ifade özgürlüğü üzerindeki baskılar, yaratılan kutuplaşma, ayrıştırma, muhalefeti hainleştirme, düşmanlaştırıp hedef haline getirme, ülkemizi yaşanmaz hale getirmiştir. Bir karabasan altında yaşamaktansa, yabancı bir ülkede yaşamayı tercih edip, ülkeyi terk eden insnların sayısı hızla artıyor.
Böyle bir atmosferde de olsa hiçbir kimseye Japonya'ya göçün orası yaşanak bir yer, öneririm demem,  diyemem. 
Desem desem; ülkenizde kalın Japon gülü olun derim.
Neden mi?
Nedenini, alıntı yaptığım, İlhan Selçuk'un şiir tadındaki aşağıdaki yazısıda bulacaksınız.
Kısa yazı şöyle;
"Merhaba Japon Gülü!
Kimi insan Japon Gülü gibidir.
En zor günleri bekler açmak için, karanlık, soğuk, fırtına tipi vız gelir.
O kişiyi ne kışın geri dönmesi korkutur, ne kırağa çalması, ne don tutması...
Heyyyyy! Yurdumun Japon gülleri...
Hepinize merhaba !"


Mesut Karakoyunlu

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.