Escort Hatay Escort Ağrı Escort Bursa Escort Aydın Escort Uşak Escort Kırıkkale Escort Kırşehir Escort Erzincan Escort Mersin Escort Anamur Escort Mezitli Escort Yenişehir Escort Silifke Escort Erdemli Escort Akdeniz Escort Yozgat Escort Burdur Escort Kastamonu Escort Çankırı Escort Balıkesir Escort Hakkari Escort Bayburt Escort Gaziantep Escort Nizip Escort Şahinbey Escort Şehitkamil Escort Kars Escort Trabzon Escort Antalya Escort Kemer Escort Alanya Escort Kumluca Escort Kaş Escort Muratpaşa Escort Manavgat Escort Konyaaltı Escort Ankara Escort Etimesgut Escort Haymana Escort Mamak Escort Pursaklar Escort Sincan Escort Keçiören Escort Çankaya Escort Polatlı Escort Rize Escort Kahramanmaraş Escort Sakarya Escort Diyarbakır Escort Kütahya Escort Amasya Escort Ordu Escort Siirt Escort Niğde Escort Tokat Escort Bartın Escort Van Escort Kilis Escort Aksaray Escort Ardahan Escort Giresun Escort Düzce Escort Manisa Escort Mardin Escort Iğdır Escort Afyonkarahisar Escort Karabük Escort Şanlıurfa Escort Elazığ Escort Erzurum Escort Edirne Escort Muş Escort Adana Escort Seyhan Escort Çukurova Escort Kırklareli Escort Samsun Escort İlkadım Escort Atakum Escort Denizli Escort Osmaniye Escort Batman Escort Isparta Escort Sivas Escort Malatya Escort Artvin Escort Bingöl Escort Şırnak Escort Muğla Escort Bodrum Escort Fethiye Escort Dalaman Escort Marmaris Escort Datça Escort Milas Escort İstanbul Escort Esenyurt Escort Beylikdüzü Escort Ataşehir Escort Avcılar Escort Zeytinburnu Escort Sarıyer Escort Merter Escort Çekmeköy Escort Fulya Escort Kadıköy Escort Eyüpsultan Escort Kayaşehir Escort Bağcılar Escort Beyoğlu Escort Esenler Escort Pendik Escort Büyükçekmece Escort Bakırköy Escort Kartal Escort Maltepe Escort Başakşehir Escort Sancaktepe Escort Nişantaşı Escort Sultanbeyli Escort Şerifali Escort Beşiktaş Escort Üsküdar Escort Ümraniye Escort Kurtköy Escort Bahçelievler Escort Tuzla Escort Çatalca Escort Şişli Escort Küçükçekmece Escort Fatih Escort Mecidiyeköy Escort Beykoz Escort Bayrampaşa Escort Güngören Escort Kağıthane Escort Eskişehir Escort Bolu Escort Zonguldak Escort Çanakkale Escort Kocaeli Escort İzmit Escort Gebze Escort Bilecik Escort Yalova Escort Nevşehir Escort Kayseri Escort Adıyaman Escort Tekirdağ Escort Gümüşhane Escort İzmir Escort Konak Escort Bergama Escort Gaziemir Escort Buca Escort Çeşme Escort Bornova Escort Balçova Escort Karşıyaka Escort Çiğli Escort Bayraklı Escort Urla Escort Tunceli Escort Konya Escort Sinop Escort Karaman Escort Bitlis Escort Çorum

Ayakkabı Bot ve çizme Günlük ayakkabı Bot ayakkabı modelleri Çizme ayakkabı Terlik ayakkabı Sandalet Babet Spor ayakkabı Topuklu ayakkabı İç giyim Mayo Çorap Fantezi giyim İç çamaşır takımları Sütyen Gecelik Pijama takımı Gece elbisesi Plaj giyim Giyim Büyük beden Tesettür Etek Trenckot tarz eşofman takımları bayan Mont Gömlek Pantolon T-shirt Sweatshirt Kırmızı elbiseler Ceket Çanta Çanta aksesuarlar Bebek bakım çantası Spor çanta Okul çantası Laptop çantası Portföy çanta Bel çantası Postacı çantası El çantası Sırt çanta Bebek bakım çantası Omuz çantası Atlet Külot Jartiyer Tanga Jüpon Body Büstiyer

Kocaeli escort Sex hikayeleri Seks hikayeleri Porno izle

Muğla evden eve nakliye Alanya evden eve nakliye Diyarbakır evden eve nakliye Malatya evden eve nakliye Denizli evden eve nakliye Kocaeli evden eve nakliye Manisa evden eve nakliye Adıyaman evden eve nakliye Ofyankarahisar evden eve nakliye Ağrı evden eve nakliye
lösev
FİNİKEDE BEKLENMEYEN SON
Veri Politikası
Veri politikamız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, XXXXX olarak ("XXXXX") kişisel verilerinizi güvenliği konusunda azami özeni göstermekteyiz. KVKK kapsamında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kişisel verilerinize ilişkin

KVKK uyarınca "kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi" kişisel veridir. Bu bağlamda işbu sayımla sınırlı kalmamak kaydıyla size daha iyi hizmet verebilmek, istatiksel çalışmalar yapabilmek, reklam ve pazarlama faaliyetimizi yürütebilmek adına; adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz ve doğum yeriniz, telefon numaranızın, resim, görüntü ve ses kaydınız, IP adresiniz, elektronik posta adresiniz, sosyal medya hesapları üzerinden bağlanılması durumunda o kanala ait bilgileriniz başta olmak üzere kullanıcı olarak kişiliğinizle doğrudan veya dolaylı olarak tanımlanan her türlü kişisel bilgileriniz kişisel veri sıfatıyla KVKK kapsamında tarafımızca saklanacaktır.

Kişisel verilerinizin kimlerle paylaşılacağına ilişkin

Toplanan kişisel verileriniz; XXXXX ve ona bağlı doğrudan veya dolaylı bağlı olduğu grup şirketleri tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalanabilmeniz, müşteri ve izleyicilerimizi tanımak, faaliyet gösterdiğimiz alanlarda tercihlerinizi ve kullanım alışkanlarınızı anlamak, buna ilişkin araştırma, bilgilendirme yapabilmek, pazarlama ve reklam çalışmalarımızı şekillendirmek, şirket stratejimizi belirlemek ile XXXXX insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, grup şirketlerimize, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu'nun 8 ve 9 numaralı maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Kişisel verilerinizi toplama yöntemi ve hukuki sebebine ilişkin

Kişisel Verileriniz, her türlü yazılı, sözlü veya elektronik ortam üzerinden verdiğiniz beyan ve onaylarla toplanmakta ve KVKK'ın 5 ve 6 numaralı maddelerinde listelenen şartlara uygun olarak işlemektedir.

Kişisel Verileriniz yönelik haklarınıza ilişkin

KVKK'ın 11 numaralı maddesi gereği gazi.io sitesi üzerinden başvurarak:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
  • KVKK ile öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme veya silinmesini talep etme hallerinde yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.

Çerez (Cookie) kullanımına ilişkin

Çerezler (Cookie) internet sitemizi ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamamızı kullanmanız halinde internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayar veya mobil uygulama kullandığınız cep telefonu, tablet (vb.) içinde tanımlama dosyalarıdır. Tarafınıza daha iyi hizmet sunabilmek için iş bu Kişisel Verilerinizi kullanma koşullarına bağlı kalarak sitemizde gezinme bilgilerinizi saklamakta; 3. Kişilerle paylaşabilmekteyiz. Kalıcı çerez ve geçici çerez olmak üzere iki tür çerez bulunmaktadır. Kalıcı çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşturulur ve geçerlilik süresi bitene kadar saklı kalmaya devam eder. Geçici çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz esnada oluşturulur ve internet sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca aktif kalır daha sonra erer.

Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.

Kişisel verilere ilişkin iletişim izin metni

İşbu metin ile birlikte, paylaşmış olduğunuz isim, soy isim, yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşanılan bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları, her türlü yazılı ve görsel basına ilişkin alışkanlığı-tercih, zevk ve beğeniler, fatura içerikleri, cep telefonu numarası, mail, IP adresi ve ikametgâh adres bilgileri ile kredi kartı bilgileri gibi kişisel bilgilerinizin toplanması; kişisel bilgilerinizin; tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi, satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi, istatiksel bilgi oluşturulması amacıyla; otomatik olan/olmayan yöntemlerle temin, devralınma, yasal azami süreler aşılmamak üzere öngörülecek süre ile yurt içinde ve dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilme, depolanma, muhafaza, elde edilebilir hale getirilme, kullanılma, güncellenme, değiştirilme, birleştirilme, yeniden düzenlenme, sınıflandırılma, açıklanma, paylaşım, (yurt içinde-dışına) aktarılma, transfer ve sair işlenmelere tabi tutulabilecek ve aynı amaçlara yönelik olarak; tüm XXXXX Figen Taşkın ile de paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız.

Bu kişisel verileriniz satış pazarlama amaçlı tarafınızı bilgilendirme, kişi hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla hukuken meşru menfaatler için gereken veya zorunlu olan durumlarda, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta, kargo yoluyla bildirimlerimizin ve ürünlerinizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, ilgili mevzuat hükümlerine riayet edilerek 3. kişi/kurumlarla paylaşılacaktır. Kanunen zorunlu ise bazı uygulamalar için ayrıca izniniz de rica edilebilecektir. XXXXX Figen Taşkın başvurunuzla kişisel verileriniz isteminize göre silinebilir, yok edilebilir veya anonim hale getirilebilir. Bu başvurunuza karşı yasal azami sürede talepleriniz yerine getirilecektir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.