Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
Köşe Yazarı
Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
 

HER İNİŞİN BİR ÇIKIŞI VARDIR.

  Toplumsal barış yoksa ekmek de yok! Huzur yoksa iş de yok. Ülkede insanlar ayrıştrılıp, düşmanlaştırıldıkça ekonomi alarm veriyor. Türkiye varlık içinde yokluğu bu yüzden mi yaşıyor ne!? İktidar cenahından yükselen kin, nefret ve öfke dili dalga dalga ülkeyi sarıyor. Bu topraklar bu dili red ediyor. Coğrafya ve tarihin kaynaştırdığı ANADOLU insanlarının mayasında kardeşleşme var, düşmanlaşma yok. Bu topluma tek tip kıyafet biçenler bunu anlayamıyorlar, anlamaları da mümkün değil. Farklılıkları bir arada tutan dil barış ve huzur dilidir. Bu seçimler, barış ve huzurun ülke ekonomisi ve insanların refahı için ne kadar önemli olduğunu test eden bir deneyim olacak. Geleceğimiz için; kin, nefret ve öfke üreten politikalar değil, barış, huzur ve refah üretecek politikalar bu ülkeyi yönetsin diyenler kazansın! Türkiye bunu başaracak, inanıyorum. İnsanlık tarihi iniş ve çıkışlarla doludur. Önümüzdeki seçimler çıkış zamanını işaret ediyor, tüm engellere rağmen... Mesut Karakoyunlu
Ekleme Tarihi: 30 Mart 2024 - Cumartesi

HER İNİŞİN BİR ÇIKIŞI VARDIR.

 
Toplumsal barış yoksa ekmek de yok!
Huzur yoksa iş de yok.
Ülkede insanlar ayrıştrılıp, düşmanlaştırıldıkça ekonomi alarm veriyor.
Türkiye varlık içinde yokluğu bu yüzden mi yaşıyor ne!?
İktidar cenahından yükselen kin, nefret ve öfke dili dalga dalga ülkeyi sarıyor.
Bu topraklar bu dili red ediyor.
Coğrafya ve tarihin kaynaştırdığı ANADOLU insanlarının mayasında kardeşleşme var, düşmanlaşma yok.
Bu topluma tek tip kıyafet biçenler bunu anlayamıyorlar, anlamaları da mümkün değil.
Farklılıkları bir arada tutan dil barış ve huzur dilidir.
Bu seçimler, barış ve huzurun ülke ekonomisi ve insanların refahı için ne kadar önemli olduğunu test eden bir deneyim olacak.
Geleceğimiz için; kin, nefret ve öfke üreten politikalar değil, barış, huzur ve refah üretecek politikalar bu ülkeyi yönetsin diyenler kazansın!
Türkiye bunu başaracak, inanıyorum.
İnsanlık tarihi iniş ve çıkışlarla doludur.
Önümüzdeki seçimler çıkış zamanını işaret ediyor, tüm engellere rağmen...
Mesut Karakoyunlu
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.