Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
Köşe Yazarı
Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
 

PARAMIZ VAR Kİ ALIYORUZ DİYENLER...

  Tarımda köylü üretimden uzaklaştırıldıkça, yerli ve milli ürünler ateş pahası oldu. Hızla yoksullaşan halkımız ucuz gıda bulabilsin diye (!) Hükümetimiz aldığı kararlarla insan sağlığını tebdit eden genetiğiyle oynanmış ürünlerin ithaline olur vererek, çarşı, pazar, marketlerimiz GDO'lu ürünlerle dolup taştı.. artık yok yok! Kaçarımız kalmadı, elimizin uzandığı her ürün ithal, mutfaklarımıza giren GDO'lu ürünlerle beslenmeye başladık. Yapmayın, etmeyin bu ithal ürünler hem sağlığımızı hem köylümüzün üretim direncini kıracak, denildiğinde; Biz milletimizi köylünün yüksek fiyatlarına mahkûm etmeyiz, dışardan gıda ithal eder, köylüyü dize getiririz dediler. Neyle alacaksınız denildiğinde; Paramız var ki dışardan ürün alıyoruz dediler. Şimdi ne oldu? Bu politika ürün fiyatlarını yükseltti, halkın gelirlerini azalttı. Yoksul ve dar gelirli milyonlar, temel gıda maddelerine erişemez oldular. Nereden nereye geldik!? Hem yerli ve milli üretici köylüyü bitirdiler, hem de tüketiciyi... Seçimler geldi mi de.. ülkeyi içine soktukları çıkmazın sorumlusu muhalefetmiş gibi propaganda yapıyorlar. Kimse de, başım iş getirirler diye iktidara tepki veremiyor, -çünkü korku iklimi yarattılar- muhalefete yüklenme kolaycılığına sarılıyor. Kaç seçimdir bu böyle! Çekirge bile bir-ik- üç yakalanır. İktidar 22 yıldır aynı iktidar, muhalefet darmadağın, biri diğerinin ayağından çekiyor. Nereye kadar! Mesut Karakoyunlu
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2024 - Cuma

PARAMIZ VAR Kİ ALIYORUZ DİYENLER...

 
Tarımda köylü üretimden uzaklaştırıldıkça, yerli ve milli ürünler ateş pahası oldu.
Hızla yoksullaşan halkımız ucuz gıda bulabilsin diye (!) Hükümetimiz aldığı kararlarla insan sağlığını tebdit eden genetiğiyle oynanmış ürünlerin ithaline olur vererek, çarşı, pazar, marketlerimiz GDO'lu ürünlerle dolup taştı.. artık yok yok!
Kaçarımız kalmadı, elimizin uzandığı her ürün ithal, mutfaklarımıza giren GDO'lu ürünlerle beslenmeye başladık.
Yapmayın, etmeyin bu ithal ürünler hem sağlığımızı hem köylümüzün üretim direncini kıracak, denildiğinde;
Biz milletimizi köylünün yüksek fiyatlarına mahkûm etmeyiz, dışardan gıda ithal eder, köylüyü dize getiririz dediler.
Neyle alacaksınız denildiğinde;
Paramız var ki dışardan ürün alıyoruz dediler.
Şimdi ne oldu?
Bu politika ürün fiyatlarını yükseltti, halkın gelirlerini azalttı.
Yoksul ve dar gelirli milyonlar, temel gıda maddelerine erişemez oldular.
Nereden nereye geldik!?
Hem yerli ve milli üretici köylüyü bitirdiler, hem de tüketiciyi...
Seçimler geldi mi de.. ülkeyi içine soktukları çıkmazın sorumlusu muhalefetmiş gibi propaganda yapıyorlar.
Kimse de, başım iş getirirler diye iktidara tepki veremiyor, -çünkü korku iklimi yarattılar- muhalefete yüklenme kolaycılığına sarılıyor.
Kaç seçimdir bu böyle!
Çekirge bile bir-ik- üç yakalanır.
İktidar 22 yıldır aynı iktidar, muhalefet darmadağın, biri diğerinin ayağından çekiyor.
Nereye kadar!
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.