Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
Köşe Yazarı
Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
 

DAYANIŞMA İLE SAĞLANACAK BİR TÜRKİYE İTTİFAKI...

  "2023 Seçimleri Türkiye için zorlu bir sınav olacak,  bu net ve açık bir şekilde görünüyor. "Bu sınavı muhalefet kaybederse, yalnız muhalefet olanlar değil, iktidar tabanı dahil herkesle birlikte Türkiye kaybedecek!" öngörüsü her geçen gün önem kazanıyor. Türkiye'nin kaybetmemesi için; Birçok duyarlı insan gibi ben de "Ya demokrasi kazanacak ya demokrasi kazanacak", iddiasını destekliyorum. Başka bir seçeneği aklıma getirmek istemiyorum. Çünkü; kaybedilirse, geri dönüşü olur mu olmaz mı bilmiyorum ama özürü kesinlikle olmayacak bir seçim yaşayacağız.. Bunun için demokrasi kaygısı taşıyan birçok insan gibi umudu yeşertecek, direnci besleyecek arayışların yanında dik ve kararlı durmak gerektiğine inanıyorum. Saraçhane Mitinglerinde sağdan sola muhalif toplum kesimlerinin siyasetçileri aşan bir motivasyonla, kararlı bir şekilde toplanmaları, bana Gezi ruhunun AKP'nin korktuğu kadar etkili ve hâlâ diri olduğunu gösterdi. Altılı Masa'dan beklentim; devletin tüm imkanlarını halkın karşısına dikecek, gücünü milletten değil devletten alan iktidarla bir yarışa dönüşecek 2023 Seçimlerinde, diğer muhalif ittifaklarla dayanışma içerisinde kolektif bir önderlikle süreci yönetmeleri gerektiğini birçok yurttaş gibi ben de düşünüyorum. Unutmayalım; Bu seçimlerde, demokratik değerlerde ortaklaşmayı zorunlu kılan bir sorumluluk, parlamento içi ve dışı muhalefetin omuzlarında, hem de amasız, fakatsız... Mesut Karakoyunlu
Ekleme Tarihi: 26 Aralık 2022 - Pazartesi

DAYANIŞMA İLE SAĞLANACAK BİR TÜRKİYE İTTİFAKI...

 

"2023 Seçimleri Türkiye için zorlu bir sınav olacak,  bu net ve açık bir şekilde görünüyor.

"Bu sınavı muhalefet kaybederse, yalnız muhalefet olanlar değil, iktidar tabanı dahil herkesle birlikte Türkiye kaybedecek!" öngörüsü her geçen gün önem kazanıyor.

Türkiye'nin kaybetmemesi için;

Birçok duyarlı insan gibi ben de "Ya demokrasi kazanacak ya demokrasi kazanacak", iddiasını destekliyorum.

Başka bir seçeneği aklıma getirmek istemiyorum.

Çünkü; kaybedilirse, geri dönüşü olur mu olmaz mı bilmiyorum ama özürü kesinlikle olmayacak bir seçim yaşayacağız.. Bunun için demokrasi kaygısı taşıyan birçok insan gibi umudu yeşertecek, direnci besleyecek arayışların yanında dik ve kararlı durmak gerektiğine inanıyorum.

Saraçhane Mitinglerinde sağdan sola muhalif toplum kesimlerinin siyasetçileri aşan bir motivasyonla, kararlı bir şekilde toplanmaları, bana Gezi ruhunun AKP'nin korktuğu kadar etkili ve hâlâ diri olduğunu gösterdi.

Altılı Masa'dan beklentim; devletin tüm imkanlarını halkın karşısına dikecek, gücünü milletten değil devletten alan iktidarla bir yarışa dönüşecek 2023 Seçimlerinde, diğer muhalif ittifaklarla dayanışma içerisinde kolektif bir önderlikle süreci yönetmeleri gerektiğini birçok yurttaş gibi ben de düşünüyorum.

Unutmayalım; Bu seçimlerde, demokratik değerlerde ortaklaşmayı zorunlu kılan bir sorumluluk, parlamento içi ve dışı muhalefetin omuzlarında, hem de amasız, fakatsız...

Mesut Karakoyunlu

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.