Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
Köşe Yazarı
Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
 

BU SEÇİM GÜÇLÜNÜN DEĞİL HAKLININ KAZANDIĞI BİR SEÇİM OLMALI!

İktidarın, devletin tüm imkânlarını kullanacağı, eşit olmayan şartlarda gerçekleşecek 2023 seçimlerine hızla yaklaşıyoruz. "KAZANAMAYACAKSINIZ!" peşin hükmünün %50'nin çok çok üzerinde bir oy farkıyla hükümsüz kılınabileceğini unutmayalım! Bunun için "tek adam" yönetimine karşı olan herkesin dişini tırnağına takarak mücadele etmesi gerektiğinin öneminin yeterince farkında mıyız? Şurada seçimlere 3 ile 5 ay kaldı. Bu nedenle duymak istediklerimizi konuşanların,  yazanların bizi rahatlatan, gevşeten rehavetinden sıyrılmamız gerektiğine inanıyorum. "Güçlü olan değil haklı ola meşrudur" deyip mücadele kararlılığımızı hissettirecek bir motivasyona ihtiyacımız var. Çünkü güçlü olan haklıdır diyen, gücünü devletin tüm imkânlarından alan tek adam yönetiminden başka bir Türkiye'ye uyanmak istemiyorsak,2023 Seçimlerinde muhalif olan herkes gücünün en az iki katı çalışmak zorundadır. Durum bu kadar ciddi! İnanın…  Sandıkta 50+1 değil %50’nin çok çok üstünde en az %60+1 çıkarırsak demokrasi ve Türkiye KAZANACAK! Çünkü o zaman, kimse kaybettiği halde "ben kazandım" deme cesaretini gösteremeyecek! Mesut Karakoyunlu
Ekleme Tarihi: 08 Ocak 2023 - Pazar

BU SEÇİM GÜÇLÜNÜN DEĞİL HAKLININ KAZANDIĞI BİR SEÇİM OLMALI!

İktidarın, devletin tüm imkânlarını kullanacağı, eşit olmayan şartlarda gerçekleşecek 2023 seçimlerine hızla yaklaşıyoruz. "KAZANAMAYACAKSINIZ!" peşin hükmünün %50'nin çok çok üzerinde bir oy farkıyla hükümsüz kılınabileceğini unutmayalım!

Bunun için "tek adam" yönetimine karşı olan herkesin dişini tırnağına takarak mücadele etmesi gerektiğinin öneminin yeterince farkında mıyız?

Şurada seçimlere 3 ile 5 ay kaldı.

Bu nedenle duymak istediklerimizi konuşanların,  yazanların bizi rahatlatan, gevşeten rehavetinden sıyrılmamız gerektiğine inanıyorum.

"Güçlü olan değil haklı ola meşrudur" deyip mücadele kararlılığımızı hissettirecek bir motivasyona ihtiyacımız var.

Çünkü güçlü olan haklıdır diyen, gücünü devletin tüm imkânlarından alan tek adam yönetiminden başka bir Türkiye'ye uyanmak istemiyorsak,2023 Seçimlerinde muhalif olan herkes gücünün en az iki katı çalışmak zorundadır.

Durum bu kadar ciddi!

İnanın…  Sandıkta 50+1 değil %50’nin çok çok üstünde en az %60+1 çıkarırsak demokrasi ve Türkiye KAZANACAK!

Çünkü o zaman, kimse kaybettiği halde "ben kazandım" deme cesaretini gösteremeyecek!

Mesut Karakoyunlu

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.