Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
Köşe Yazarı
Mesut KARAKOYUNLU - Emekli Öğretmen
 

YETER SÖZ MİLLETİN!

Ülkeyi sıkıntıya sokan, halkı yoksulluğa mahküm eden yanlış kararlarından kurtulmak için.. ilk düğmesini yanlış ilikledikleri gömleğin.. yanlış iliklenmiş düğmelerini sökmeden bir üst düğmeyi ilikleyerek doğru karar aldıklarını mı sanıyorlar.. Ya da yanlışlarını o gün için doğruydu diyerek bugün daha iyisini yapıyoruz algısı verip halkı kandırdıklarını mı sanıyorlar?.. Anlaşılan yanlış iliklenen düğmelerle hiçbir şeyin düzelmediğini bildikleri halde çökmüş düzenlerini gidebilecekleri yere kadar sürdürmek istiyorlar. Ne var ki yanlışın sonu yalancının mumu gibidir. Yani; Yeter! Söz milletindir! Tokat'ını yiyinceye kadar...   Mesut  KARAKOYUNLU
Ekleme Tarihi: 26 Ocak 2024 - Cuma

YETER SÖZ MİLLETİN!

Ülkeyi sıkıntıya sokan, halkı yoksulluğa mahküm eden yanlış kararlarından kurtulmak için..
ilk düğmesini yanlış ilikledikleri gömleğin..
yanlış iliklenmiş düğmelerini sökmeden bir üst düğmeyi ilikleyerek doğru karar aldıklarını mı sanıyorlar..
Ya da yanlışlarını o gün için doğruydu diyerek bugün daha iyisini yapıyoruz algısı verip halkı kandırdıklarını mı sanıyorlar?..
Anlaşılan yanlış iliklenen düğmelerle hiçbir şeyin düzelmediğini bildikleri halde çökmüş düzenlerini gidebilecekleri yere kadar sürdürmek istiyorlar.
Ne var ki yanlışın sonu yalancının mumu gibidir.
Yani;
Yeter! Söz milletindir! Tokat'ını yiyinceye kadar...
 
Mesut  KARAKOYUNLU
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.