Mehmet  ÖZDEMİR - ADD Demre Şubesi Başkanı
Köşe Yazarı
Mehmet ÖZDEMİR - ADD Demre Şubesi Başkanı
 

Bu Millete 2 Simit ve 1 Çayı Bile Layık Görmüyorlar

Kendileri simit ve çay hesabıyla iktidara geldiler, ama milleti simit ve çaya bile muhtaç hale getirdiler. En ucuz öğün 2 simit+1 çay=10TL 3çocuk 2 ebeveyn=5 kişi Bir öğün 5x10=50TL 3öğün x 50= 150TL (1 Günde)  30gün x 150= 4500TL 4500 TL nin altında AÇLIK... TL Değer Kaybetmeye Devam Ediyor. Türk halkı büyük umutla sizi iktidara getirdi. 2002 yılında. Onu takiben 4 seçimde üst üste yüzde 40 ve yüzde 40’ın üstünde oy verdi. Türkiye yönetiminin tamamını ele aldınız. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı, YÖK Başkanı, aklınıza ne gelirse hiçbir dönemde olmadığı kadar Türkiye yönetimin her noktasında varsınız.Fakat ne oldu? İster çay-simit ekonomisini alalım, ister borçları, faizleri alalım, ister bir kravat kadar refah artışını alalım, siz ispat etmiş oldunuz ki bu güzel ülkeyi, bu aziz vatanı, bu büyük milleti idare etmekte ehil değilsiniz. Siz ispat etmiş oldunuz ki ehil değilsiniz, yeterli değilsiniz. 20 senenin özeti budur.   Mehmet ÖZDEMİR
Ekleme Tarihi: 30 Kasım 2021 - Salı

Bu Millete 2 Simit ve 1 Çayı Bile Layık Görmüyorlar

Kendileri simit ve çay hesabıyla iktidara geldiler, ama milleti simit ve çaya bile muhtaç hale getirdiler.

En ucuz öğün 2 simit+1 çay=10TL
3çocuk 2 ebeveyn=5 kişi
Bir öğün 5x10=50TL
3öğün x 50= 150TL (1 Günde) 
30gün x 150= 4500TL

4500 TL nin altında AÇLIK...

TL Değer Kaybetmeye Devam Ediyor.

Türk halkı büyük umutla sizi iktidara getirdi.

2002 yılında. Onu takiben 4 seçimde üst üste yüzde 40 ve yüzde 40’ın üstünde oy verdi.

Türkiye yönetiminin tamamını ele aldınız. Cumhurbaşkanı, Başbakan, Meclis Başkanı, YÖK Başkanı, aklınıza ne gelirse hiçbir dönemde olmadığı kadar Türkiye yönetimin her noktasında varsınız.Fakat ne oldu?

İster çay-simit ekonomisini alalım, ister borçları, faizleri alalım, ister bir kravat kadar refah artışını alalım, siz ispat etmiş oldunuz ki bu güzel ülkeyi, bu aziz vatanı, bu büyük milleti idare etmekte ehil değilsiniz.

Siz ispat etmiş oldunuz ki ehil değilsiniz, yeterli değilsiniz.

20 senenin özeti budur.

 

Mehmet ÖZDEMİR

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.