Kandemir: “Alanya İçin Üretim, İstihdam ve Çevre Odaklı Çalışacağız”
Kandemir: “Alanya İçin Üretim, İstihdam ve Çevre Odaklı Çalışacağız”
CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, genç istihdamı, kadın kooperatifleri ve çevre farkındalığı başlıklarında yeni projeler geliştirmeyi hedeflediklerini açıkladı.
CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, genç istihdamı, kadın kooperatifleri ve çevre farkındalığı başlıklarında yeni projeler geliştirmeyi hedeflediklerini açıkladı.
SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, ilçede örgüt çalışmalarını güçlendirmek ve yerel sorunlara daha etkin çözümler üretmek amacıyla yeni bir çalışma süreci başlatmayı hedeflediklerini açıkladı. Kandemir, Alanya’nın turizm ve tarım potansiyelinin doğru planlama ve ortak akılla daha güçlü bir ekonomik değere dönüşebileceğini söyledi.
Gençler İçin İstihdam Projeleri
Gençlerin istihdam sorununa dikkat çeken Kandemir, mesleki eğitim ve üretim odaklı projelerin önemine vurgu yaptı. Mesleki eğitim atölyeleri kurmayı hedeflediklerini belirten Kandemir, gençlerin kendi potansiyellerini ortaya koyabilecekleri alanlar oluşturmak istediklerini ifade etti.
Kandemir, “Eğitimle üretimi buluşturacak projelerle gençlerimizin iş bulma imkânını artırmayı ve yerel ekonomiye katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Kadın Kooperatiflerine Destek
Kadınların üretim ve ekonomi içindeki rolünün güçlendirilmesi gerektiğini belirten Kandemir, kadın kooperatiflerinin desteklenmesine yönelik çalışmalar yürüteceklerini söyledi. Kadınların ekonomik bağımsızlıklarının güçlenmesinin toplumsal kalkınma açısından önemli olduğunu dile getiren Kandemir, kadın emeğinin daha görünür hale gelmesi için projeler geliştireceklerini ifade etti.
Çevre İçin Farkındalık Çalışmaları
Alanya’nın doğal zenginliklerinin korunmasının büyük önem taşıdığını vurgulayan Kandemir, çevre konusunun da çalışma programlarının önemli başlıklarından biri olacağını belirtti. Özellikle orman yangınları ve kıyı erozyonu gibi risklere dikkat çekerek çevre bilincini artırmaya yönelik çalışmalar yapacaklarını söyledi.
“2028’e Güçlü Bir Örgütle Hazırlanacağız”
CHP Alanya İlçe Başkanlığı olarak örgütlenme çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Kandemir, halk buluşmaları ve saha çalışmalarıyla vatandaşların sorunlarını doğrudan dinlemeyi hedeflediklerini ifade etti.
Kandemir, “Hedefimiz Alanya’da halkla iç içe, güçlü ve üretken bir örgüt yapısı oluşturmak. 2028 seçimlerine güçlü bir örgütle hazırlanmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.