Yusuf  POLAT- Spor Yazarı
Köşe Yazarı
Yusuf POLAT- Spor Yazarı
 

Trabzonspor iyi değil 3 büyükler kötü

Abdullah Avcı’lı Trabzonspor'un şampiyonluk yolu “sancılı” devam ediyor. Avcı, Süper Lig’in belki de en iyi analiz yapan teknik direktörü. Fakat daha önce de Başakşehir’de olduğu gibi şampiyonluğa giderken kriz ortamını ve stresi yönetemiyor.  Hoca, Trabzonspor’da yine aynı duruma düştü.  İyi analiz yapabilirsiniz ama bu gibi durumlarda krizi ve stresi yönetemezseniz tıpkı daha önceki senelerde olduğu gibi şampiyonluk elinizden gider. Trabzonspor büyük ihtimalle şampiyon olacak fakat Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bugün iyi olsaydılar, Trabzonspor’un şampiyonluğu bir 50 yıl daha hayallerde kalırdı. Cuma akşamı oynanan Karagümrük maçı sonrası Trabzonlu taraftarlar sosyal medyadan Abdullah Avcı’ya “Bayrakları sandığı mı koyalım yoksa çıkaralım mı? Ne yapacağımızı şaşırdık" diye seslendi.  Haksızda değiller. Bu arada Trabzonspor gelecek sezon Abdullah Avcı’yla devam etmeyecek. Trabzon şehri ve halkı sabırlı insanlar değil. Hal böyle olunca Abdullah Avcı’nın da stresi yönetemediği ortadayken, Trabzonspor’da kalması zor görünüyor. Kalsa bile yeni sezonun ilk 5 haftasında istifa eder ya da etmek zorunda kalır.   Yusuf POLAT   Twitter: @basintribunu_ İnstagram: @yusufpolat7536
Ekleme Tarihi: 16 Nisan 2022 - Cumartesi

Trabzonspor iyi değil 3 büyükler kötü


Abdullah Avcı’lı Trabzonspor'un şampiyonluk yolu “sancılı” devam ediyor.

Avcı, Süper Lig’in belki de en iyi analiz yapan teknik direktörü. Fakat daha önce de Başakşehir’de olduğu gibi şampiyonluğa giderken kriz ortamını ve stresi yönetemiyor.

 Hoca, Trabzonspor’da yine aynı duruma düştü.

 İyi analiz yapabilirsiniz ama bu gibi durumlarda krizi ve stresi yönetemezseniz tıpkı daha önceki senelerde olduğu gibi şampiyonluk elinizden gider.

Trabzonspor büyük ihtimalle şampiyon olacak fakat Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş bugün iyi olsaydılar, Trabzonspor’un şampiyonluğu bir 50 yıl daha hayallerde kalırdı.

Cuma akşamı oynanan Karagümrük maçı sonrası Trabzonlu taraftarlar sosyal medyadan Abdullah Avcı’ya “Bayrakları sandığı mı koyalım yoksa çıkaralım mı?

Ne yapacağımızı şaşırdık" diye seslendi.

 Haksızda değiller.

Bu arada Trabzonspor gelecek sezon Abdullah Avcı’yla devam etmeyecek. Trabzon şehri ve halkı sabırlı insanlar değil.

Hal böyle olunca Abdullah Avcı’nın da stresi yönetemediği ortadayken, Trabzonspor’da kalması zor görünüyor.

Kalsa bile yeni sezonun ilk 5 haftasında istifa eder ya da etmek zorunda kalır.

 

Yusuf POLAT

 

Twitter: @basintribunu_

İnstagram: @yusufpolat7536

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Selahaddin Tüfekci
(17.04.2022 00:24 - #207)
Bu haftanın karlı takımı fenerbahçe kulübü herhalde durum onu gösteriyor
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.