Yusuf  POLAT- Spor Yazarı
Köşe Yazarı
Yusuf POLAT- Spor Yazarı
 

Scout’lara izleme önerisi: Efe Kaan Ege

Scout’lara izleme önerisi: Efe Kaan Ege Alt yapılarda keşfedilmemiş onlarca, hatta yüzlerce yetenekler var. Bu yeteneklerin farkına varan yabancı takımlar “bizim çocuklarımızı” keşfedip kendi takımlarına kazandırıyor. Biz ise Arda Güler’leri oynatmayıp Real Madrid'e veriyoruz. Sizlere genç bir yetenekten bahsedeceğim. Adı Efe Kaan Ege, kendisi 2007 doğumlu. Küplüce Gençlik Spor Kulübü, Beylerbeyi Spor Kulübü ve Beykoz İdman Yurdu takımlarında alt yaş kategorisinde forma giydi. Ofansif orta saha oynayan Efe Kaan Ege, 10-8-6 numarada oynayabiliyor. Küplüce Gençlik Spor Kulübü U14 kategorisinde 14 maç 10 gol 10 asist. Yine aynı kulübün U16 kategorisinde 14 maç 9 gol 15 asist. Beylerbeyi İstanbul Şampiyonası’nda ise 4 maçta 2 gol 2 asistle oynayan Efe Kaan Ege’yi scout’ların izlemesini tavsiye ederim. Yarın bir gün bu genç oyuncumuzu da elimizden kaçırırsak hiç de iyi olmaz.   Yusuf POLAT
Ekleme Tarihi: 23 Aralık 2023 - Cumartesi

Scout’lara izleme önerisi: Efe Kaan Ege

Scout’lara izleme önerisi: Efe Kaan Ege Alt yapılarda keşfedilmemiş onlarca, hatta yüzlerce yetenekler var.

Bu yeteneklerin farkına varan yabancı takımlar “bizim çocuklarımızı” keşfedip kendi takımlarına kazandırıyor. Biz ise Arda Güler’leri oynatmayıp Real Madrid'e veriyoruz.

Sizlere genç bir yetenekten bahsedeceğim. Adı Efe Kaan Ege, kendisi 2007 doğumlu. Küplüce Gençlik Spor Kulübü, Beylerbeyi Spor Kulübü ve Beykoz İdman Yurdu takımlarında alt yaş kategorisinde forma giydi.

Ofansif orta saha oynayan Efe Kaan Ege, 10-8-6 numarada oynayabiliyor. Küplüce Gençlik Spor Kulübü U14 kategorisinde 14 maç 10 gol 10 asist. Yine aynı kulübün U16 kategorisinde 14 maç 9 gol 15 asist. Beylerbeyi İstanbul Şampiyonası’nda ise 4 maçta 2 gol 2 asistle oynayan Efe Kaan Ege’yi scout’ların izlemesini tavsiye ederim.

Yarın bir gün bu genç oyuncumuzu da elimizden kaçırırsak hiç de iyi olmaz.

 

Yusuf POLAT

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.