Yusuf  POLAT- Spor Yazarı
Köşe Yazarı
Yusuf POLAT- Spor Yazarı
 

Beşiktaş Serkan Reçber’i elinden kaçırdı

Daha önce Beşiktaş'ın futbol planlama-geliştirme, altyapı ve scouting departmanının başına Serkan Reçber getirilmiş, ne hikmetse yollar ayrılmıştı.  Reçber şu an Kasımpaşa’nın CEO'su ve başarılı işlere imza atıyor. Bunun son örneğini pazartesi günü oynanan Beşiktaş - Kasımpaşa maçında gördük. CEO Serkan Reçber’in keşfettiği ve Standard Liege'den kiraladığı Kongolu forvet Jackson Muleka adeta Beşiktaş’a kan kusturdu.  Sözüm ona her şeyi çok bilenler zamanında Serkan Reçber Beşiktaş’ta görev yaparken işlerine burunlarını sokmasaydılar belki de işler daha farklı olabilirdi. Kasımpaşa’ya yenildikten sonra akılları başına gelenler şimdi kalkmış Serkan Rençber güzellemesi yapıyor. İş işten geçti artık.   Yusuf POLAT
Ekleme Tarihi: 26 Nisan 2022 - Salı

Beşiktaş Serkan Reçber’i elinden kaçırdı


Daha önce Beşiktaş'ın futbol planlama-geliştirme, altyapı ve scouting departmanının başına Serkan Reçber getirilmiş, ne hikmetse yollar ayrılmıştı. 

Reçber şu an Kasımpaşa’nın CEO'su ve başarılı işlere imza atıyor.

Bunun son örneğini pazartesi günü oynanan Beşiktaş - Kasımpaşa maçında gördük.

CEO Serkan Reçber’in keşfettiği ve Standard Liege'den kiraladığı Kongolu forvet Jackson Muleka adeta Beşiktaş’a kan kusturdu. 

Sözüm ona her şeyi çok bilenler zamanında Serkan Reçber Beşiktaş’ta görev yaparken işlerine burunlarını sokmasaydılar belki de işler daha farklı olabilirdi.

Kasımpaşa’ya yenildikten sonra akılları başına gelenler şimdi kalkmış Serkan Rençber güzellemesi yapıyor.

İş işten geçti artık.

 

Yusuf POLAT

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.