Cengiz ÇETİK- Şair, Yazar, Öğretmen
Köşe Yazarı
Cengiz ÇETİK- Şair, Yazar, Öğretmen
 

Vergi şampiyonu çalışanların, çifte vergisi kaldırılmalı

Her yıl altlarında milyonluk arabaları, evleri olanları; vergisiyle sollayan, vergi şampiyonu çalışanların artık  çifte vergiden kurtulması gerekir. Yıllardır maaşını alırken peşin vergisini ödeyen çalışanların geliri bir de verginin vergisiyle yıl ortası gelirken, vergi dilimi mağduru olarak tırpanlanmaktadır. Zaten yarım yamalak gösterilen enflasyonun altında verilen zamla ayakta durmaya çalışanların emeği, bir de çifte vergiyle bir kez daha alacağı üç kuruşa göz dikiliyor.  Memur ve emeklilerde zaten artık bırakın doyumluğu tadımlık bile olmayan damla damla artışla hayatını sürdürmeye çalışmaktadır. Asgari ücretlisinden memuru ve emeklisine kadar direkt ve dolaylı vergiden kaçmayan, kaçamayan bu sistemde hiç olmazsa vergi dilimi mağduru olmasınlar… İnsanlar artık yarı aç, yarı tok bile değil.  İşverene destek üstüne destek yapılırken, emeğinin, alın terinin hakkını isteyene aba altından sopa gösterilmesin. Bu ülkede onuruyla, namusuyla, alın teriyle çalışanların üç kuruşu artık tırpanlanmasın. Çalışmak güzeldir, daha da güzeli emeğinin karşılığını tırpanlanmadan alınması daha da güzeldir. Vergi şampiyonu çalışanların, çifte vergisi kaldırılmalı… Tüm emeğiyle çalışan, çalışıp emek verip emekli olan, asgarisiyle ayakta kalmaya çalışan herkese sevgiler ve saygılar.                                   Cengiz Çetik
Ekleme Tarihi: 13 Temmuz 2021 - Salı

Vergi şampiyonu çalışanların, çifte vergisi kaldırılmalı

Her yıl altlarında milyonluk arabaları, evleri olanları; vergisiyle sollayan, vergi şampiyonu çalışanların artık  çifte vergiden kurtulması gerekir.

Yıllardır maaşını alırken peşin vergisini ödeyen çalışanların geliri bir de verginin vergisiyle yıl ortası gelirken, vergi dilimi mağduru olarak tırpanlanmaktadır.

Zaten yarım yamalak gösterilen enflasyonun altında verilen zamla ayakta durmaya çalışanların emeği, bir de çifte vergiyle bir kez daha alacağı üç kuruşa göz dikiliyor.

 Memur ve emeklilerde zaten artık bırakın doyumluğu tadımlık bile olmayan damla damla artışla hayatını sürdürmeye çalışmaktadır.

Asgari ücretlisinden memuru ve emeklisine kadar direkt ve dolaylı vergiden kaçmayan, kaçamayan bu sistemde hiç olmazsa vergi dilimi mağduru olmasınlar…

İnsanlar artık yarı aç, yarı tok bile değil.

 İşverene destek üstüne destek yapılırken, emeğinin, alın terinin hakkını isteyene aba altından sopa gösterilmesin.

Bu ülkede onuruyla, namusuyla, alın teriyle çalışanların üç kuruşu artık tırpanlanmasın.

Çalışmak güzeldir, daha da güzeli emeğinin karşılığını tırpanlanmadan alınması daha da güzeldir. Vergi şampiyonu çalışanların, çifte vergisi kaldırılmalı…

Tüm emeğiyle çalışan, çalışıp emek verip emekli olan, asgarisiyle ayakta kalmaya çalışan herkese sevgiler ve saygılar.                                  

Cengiz Çetik

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.