Cengiz ÇETİK- Şair, Yazar, Öğretmen
Köşe Yazarı
Cengiz ÇETİK- Şair, Yazar, Öğretmen
 

ATATÜRK’E DÜŞMAN, HALKA DÜŞMAN

Atatürk’e son günlerde hadsiz ve pervasızca saldıranlar çoğalmaya başladı. Bu saldırılara gereğince tepki koymak ve hak ettiği cezalarını almasını istemek; bu milletini seven, bu cumhuriyeti seven,  bu ülkeyi seven herkesin ortak isteğidir. Çünkü… Atatürk’e düşman; bu cumhuriyete, bu halka, bu vatana düşmandır. Atatürk’e düşman; bu ülkeyi işgal edenlerle, işbirliği edenlerle, Amerikan himayeciliğini isteyenlerle, Yunanlılar ve emperyalistler kazansın diye dua edenlerle, Sevr-i savunanlarla, düşmanla işbirliği yapıp isyan çıkaranlarla aynı yerdedir. Onlar; dünde vardı, bugün de var, maalesef gelecekte de var olacaklar. Unutulmasın ki; Atatürk, bizim milli değerimizdir. Atatürk, bizim milli liderimizdir. Atatürk, yok olmak üzere olan bu ülkenin küllerinden yeni bir devlet ortaya çıkmasına öncülük eden yüzyılın tek lideridir. Emperyalistleri dize getiren ilk liderdir. Atatürk; düşmanla işbirliği yapıp İstanbul’u işgal ettirenlerin ve işgalcilerin elinden ikinci kez kurtaran tek liderdir. İstanbul’u ikinci kez bizim toprağımız olarak tescil ettirip adını da İSTANBUL olarak koyan büyük önderdir. O’na ihanet, bu ülkeye ihanettir… O’na ihanet, halka ihanettir… O’na yapılan hakaret; bana yapılan, size yapılan, halka yapılan bir hakarettir. O’na yapılan ihanet; Türkiye Cumhuriyeti’ne, geçmişimize, halka da ihanettir. Atatürk’e saldıranlar; ilk cumhurbaşkanımıza, bu ülkenin kurucusuna, bu cumhuriyete ve bu halka da saldıranlardır. Atatürk; bizim milli ve manevi değerimizse ki öyledir, bundan kimsenin şüphesi yoktur. Ona saldırı yapanlar da hukuk önünde gereken cezayı mutlaka  almalıdır ve alacaktır inanıyoruz. Ve bizler O'nun emanetine; dün de olduğu gibi, bugün de . yarın da hep sahip çıkacağız... Andımızdaki sözler, andımız olsun; Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene!   Cengiz Çetik
Ekleme Tarihi: 31 Mayıs 2021 - Pazartesi

ATATÜRK’E DÜŞMAN, HALKA DÜŞMAN

Atatürk’e son günlerde hadsiz ve pervasızca saldıranlar çoğalmaya başladı. Bu saldırılara gereğince tepki koymak ve hak ettiği cezalarını almasını istemek; bu milletini seven, bu cumhuriyeti seven,  bu ülkeyi seven herkesin ortak isteğidir.

Çünkü…

Atatürk’e düşman; bu cumhuriyete, bu halka, bu vatana düşmandır.

Atatürk’e düşman; bu ülkeyi işgal edenlerle, işbirliği edenlerle, Amerikan himayeciliğini isteyenlerle, Yunanlılar ve emperyalistler kazansın diye dua edenlerle, Sevr-i savunanlarla, düşmanla işbirliği yapıp isyan çıkaranlarla aynı yerdedir. Onlar; dünde vardı, bugün de var, maalesef gelecekte de var olacaklar.

Unutulmasın ki;

Atatürk, bizim milli değerimizdir.

Atatürk, bizim milli liderimizdir.

Atatürk, yok olmak üzere olan bu ülkenin küllerinden yeni bir devlet ortaya çıkmasına öncülük eden yüzyılın tek lideridir. Emperyalistleri dize getiren ilk liderdir.

Atatürk; düşmanla işbirliği yapıp İstanbul’u işgal ettirenlerin ve işgalcilerin elinden ikinci kez kurtaran tek liderdir. İstanbul’u ikinci kez bizim toprağımız olarak tescil ettirip adını da İSTANBUL olarak koyan büyük önderdir.

O’na ihanet, bu ülkeye ihanettir…

O’na ihanet, halka ihanettir…

O’na yapılan hakaret; bana yapılan, size yapılan, halka yapılan bir hakarettir.

O’na yapılan ihanet; Türkiye Cumhuriyeti’ne, geçmişimize, halka da ihanettir.

Atatürk’e saldıranlar; ilk cumhurbaşkanımıza, bu ülkenin kurucusuna, bu cumhuriyete ve bu halka da saldıranlardır.

Atatürk; bizim milli ve manevi değerimizse ki öyledir, bundan kimsenin şüphesi yoktur. Ona saldırı yapanlar da hukuk önünde gereken cezayı mutlaka  almalıdır ve alacaktır inanıyoruz.

Ve bizler O'nun emanetine; dün de olduğu gibi, bugün de . yarın da hep sahip çıkacağız...

Andımızdaki sözler, andımız olsun;

Ey büyük Atatürk!

Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim.

Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

Ne mutlu Türk’üm diyene!

 

Cengiz Çetik

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seckinhabertv.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.