Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar'dan Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Mesajı



SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Yaşar, mesajında Çanakkale Savaşı'nın, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki en önemli dönemeçlerden biri olduğunu ve bu zaferin vatan sevgisi, azim ve kararlılığın zaferi olduğunu vurguladı.

Abdullah Yaşar, “Çanakkale, milletimizin topyekûn mücadele ruhunu, imkansızlıklara karşı gösterdiği kararlılığı ve inancı simgeleyen bir destanın adıdır. Bu zafer, milletimizin birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğinde ne büyük başarılara imza atabileceğinin bir kanıtıdır,” dedi.

CHP Yozgat İl Başkanı Yaşar, Çanakkale Zaferi'nin, millet olarak birbirimize daha sıkı kenetlenmek ve birlikte daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için bir ilham kaynağı olduğunu belirtti: “Bugün, Çanakkale'de gösterilen o yüce ruhu yaşatmak, birlikte çok daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için aynı kararlılıkla çalışmak hepimizin görevidir.”

Yaşar, mesajını, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenleri anarak tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle; dünyada eşsiz bir zaferi bizlere armağan eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, Çanakkale Zaferimizin 109. yılını kutluyorum.”