YILDIRIM, “İPTAL YETMEZ SUÇLULAR YARGILANSIN!”


Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım, KPSS iptal edildi ancak bununla bitmez. Suçlular, emek hırsızları, gençlerin geleceğini çalanlar yargı önüne çıkarılmalıdır.” dedi.

SeçkinHaberTv- KPSS soruların çalındığı iddialarına karşı kamuoyu tepkisi hükümeti harekete geçirdi. Muhalefet partilerinin de ağır şekilde eleştirdiği skandalda hükümet iptal kararı verdi. 31 Temmuzda yapılan KPSS sınavı iptal edildi. Gelişmelerin bekledikleri gibi olduğunu belirten Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım suçluların bir an önce yargı önünde hesap vermeleri gerektiğini söyledi.
Sınavın iptal kararı karşısında memnun olduklarını dile getiren Gelecek Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım, “. Keşke gençlerimiz böyle bir sorunla karşılaşmasaydılar.  Aileler ve gençler büyük umutlarla yıllarca çalışıp emek verdiler sonunda skandal bir travmayla karşılaştılar. Üstüne basa basa söylemek istiyorum.  Gençlerimizin umudunu yıkmaya, hayallerini yıkmaya kimsenin hakkı olamaz. Tek dileğimiz devletimiz bu tür skandallarla anılmasın. Olayların tekrar etmemesi için sistemin tamamen düzenlenmesi gerekir. Herkesin hak ettiği yere gelebilmesi için eşit adaletin eşit olduğu sistemler kurulmalıdır. Sınavın iptal kararı oldukça yerinde bir karar olmuştur. Ancak, iptal kararı yeterli değildir. Suçluların bir an önce yargı önüne çıkartılarak hesap vermeleri sağlamak ta hükümetin en önemli görevidir.” Açıklamasında bulundu.