Türkiye'de Seçime En Erken Hazırlanan Aday

                                                                                        

 

MUHTAR ADAYI MEHMET ARSLAN ŞİMDİDEN KOLLARI SIVADI
Osmaniye İline Bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde muhtarlığa adaylığını açıklayan Mehmet Arslan çalışmalarına start verdi.


Osmaniye Merkez’de 6 bin 856’sı erkek, 6 bin 962’si kadın olmak üzere toplam 13 bin 818 kişilik nüfuslu Mimar Sinan Mahallesi’nde Mehmet Arslan, muhtarlık yarışı için adaylığını koydu.
“Daha güzel bir mahalle mümkün” sloganı ile yola çıkan Arslan mahallelerin bir toplumun en küçük ama iletişimin en kuvvetli birimleri olduğunu çok iyi biliyor.
Mahallelerde dayanışma ve paylaşma kültürünün olmazsa olmazı olduğunu benimseyen ve eski, özlenen, paylaşımcı mahalle kültürünü yeniden ayağa kaldıracağına şüphe olmayan Arslan, seçimler için şimdiden kolları sıvadı bile.
Sloganlarında mesajını karşı tarafa en net şekilde ileten ve güçlü bir iletişimi olduğunu gördüğümüz Mehmet Arslan’ın neler diyor bir bakalım:
“Bu mahalle hepimizin”, “İyi hizmet sizlerin de hakkı”, “Mahalleni emin ellere teslim et”
Bu sloganlar şunu ifade ediyor: Birlik, huzur ve güven. Yani bir mahallede olmazsa olmaz üç temel unsur.
Bu mahallenin kokusunu yıllarca içine çekmiş biri olan Arslan, yüzlerce aday seçim zamanı ortaya çıkarken, o seçime uzun bir süre varken elini taşın altına koyarak “ben mahallemin yanındayım” diyor.
Mimar Sinan Mahallesi’nin kıymetli sakinlerinin desteğini bekleyen Arslan için seçim yarışı şimdiden başladı… Bu azim ve gayret O’na ne getirir hep birlikte göreceğiz…