Trabzonspor’da 38 yıllık hasret bitti! İşte siyasilerden şampiyonluk mesajları

Trabzonspor’un 38 yıllık şampiyonluk hasreti bugğn son buldu. Siyasiler Trabzonspor’un şampiyonluğunu sosyal medya paylaşımları ile kutladı.

Bordo – Mavili ekip evinde, Antalyaspor’la 2-2 berabere kalarak 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda şampiyonluğu resmen ilan etti. Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlayan siyasilerin paylaşımları şöyle:

AHMET DAVUTOĞLU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Trabzonspor’un şampiyonluğunu şu ifadelerle kutladı:

“38 yıl sonra mutlu sona ulaşarak 7. şampiyonluğuna ulaşan Trabzonspor’u kutluyorum. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini, Abdullah hoca ve ekibini, futbolcuları ve bordo maviye gönül veren taraftarları tebrik ediyorum. Trabzonspor’a şampiyonlar liginde başarılar diliyorum.”

EKREM İMAMOĞLU

Kendisi aynı zamanda Trabzonlu da olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, doğduğu şehrin takımı olan Trabzonspor’un şampiyonluğunu şöyle kutladı:

“Trabzonspor’umuzun 2021-22 sezonu şampiyonluğunu yürekten kutluyorum. Sporun ve futbolun şehri Trabzon’a ve camiaya bu sevinci yaşatan; teknik heyeti, sporcuları ve yönetimi tebrik ediyorum.”

ALİ BABACAN

DEVA Partisi Lideri Ali Babacan ise, “Tebrikler şampiyon Trabzonspor. Teknik direktör Abdullah Avcı’yı, bordo mavili formayı terleten futbolcuları ve takımlarını daima tutkuyla destekleyen Trabzonspor taraftarını kutluyorum” ifadeleriyle Trabzonspor’un 7. şampiyonluğunu kutladı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise, 2021-2022 sezonu şampiyonunu, “2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum” ifadeleri ile kutladı.

(Tele1)