NAZİR GÜLER’DEN BAYBURT BELEDİYESİNE YAPICI ELEŞTİRİ

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler yaptığı açıklamada Bayburt Belediyesine yapıcı eleştiride bulundu.  Belediyenin yayınladığı “Üretken Belediyecilikte 3. Yıl” kitapçığını incelediğini belirten Güler, “Umarım başkan kitapçıkta bahsettiği projeleri tamamlar” dedi.
SeçkinHaberTv- Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler Bayburt Belediyesi'nin yayınladığı “Üretken Belediyecilikte 3. Yıl” kitapçığını inceledi. Kitapçıkta Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin görevi süresince gerçekleştirdiği ve planladığı projeler yer alıyor. Kitapçıkta bulunan konulara değinen Nazir Güler düşüncelerini şu şekilde açıkladı:
“Ziyaret reklam Program konuları dışında önemsediğim ve ivedilikle bitirilmesi gereken Velişaban Otoparkına dikkat çekmek isterim. Özellikle tatilcilerin yoğun olduğu aylarda
Şehrin park sorunu tam bir keşmekeş. Bu proje tamamlanması konusunda önem sırasına göre ilk sırada yer alması gerekiyor. Enerji ihtiyacı ve dışa bağımlılık GES , HES projelerini önemli kılıyor. Bu girişimler desteklenmeli ve arttırılmalıdır. Çoruh nehri üzerinde yapılması planlanan Arşimet sistem iyi etüt edilmeli halka anlatılmalı. Önceki dönemde sıkça eleştiri konusu olan nehrin betonlaştırılması hikayesine dönmemelidir. Proje kapsamında olan kavurma sucuk fabrikası yine dikkate alınması gereken bir projedir ve ivedilikle desteklenmelidir. İstihdama katkı sağlamasının yanında yöremizin bu sekmentdeki ürünlerinin ülke genelinde iyi bir pazar oluşturacağını söyleyebiliriz.
Son olarak pazar yeri ile ilgili nasıl bir program düşünülüyor? Sorusunu sormak isterim.
Umarım Başkan Pekmezci projelerini hayata geçirir. Kalan dönem için Başkan Pekmezci’ye başarılar dilerim.”