Lise Öğrencilerinden Emin Akın İlkokulu Öğretmenlerine Çiğ Köfte Sürprizi- Videolu Haber

SeçkinHaberTv- Madalyalı Lise Öğrencilerinden  Emin Akın İlkokul Öğretmenlerine Çiğ Köfte Sürprizi yaptılar.

 

Canan Yavuz Gürkan MTAL Uluslararası  yemek yarışmasında madalya kazanan öğrencilerden yarı yıl tatili öncesi Emin akın İlkokulu öğretmenlerine ilginç bir etkinlik hazırladılar.

Bu etkinliğin hazırlanmasında okulun öğretmenlerinden Ahmet Başaran, Esrin Esra Koşaran, Hüseyin Çatalkaya ve Abdül Celil Aslan adlı sınıf öğretmenleri rehberlik ettiler.

Türkiye Aşçılar ve Şefler Konfederasyonu (TAŞFED) tarafından 13 - 16 Aralık 2023 tarihleri arasında 20. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında yapılan yemek yarışmasında Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri katıldıkları 4 kategoride birden madalyalar kazandı.

Bu etkinliğin içinde geçen ay uluslararası yemek yarışmasında, Makarna Tabağı Kategorisinde AHMET MERT ASLAN (Çintar Mantarı ve Peynir Dolgulu Ravioli (parmesan cipsi eşliğinde) altın madalya alan, Emin Akın İlkokulu öğretmenlerinden A.Celil Aslan adlı sınıf öğretmenin oğlu da etkinlikte emek verdi.  Ayrıca AŞÇILIK son sınıf öğrencileri;Faruk Demirel, Muhammet Burak Örs, Müslüm Ertaş'ta bu etkinlikte yer aldı.

Emin Akın İlkokulu öğretmenlerine öğle arası öğretmenler odasında çiğ köfte etkinliği, okul personelinin katılımı ile tatil  öncesi unutulmaz bir gün yaşadılar.

Emeği geçenlere teşekkür edilerek,öğle sonrası sona erdi.  

Video Linki: https://www.youtube.com/watch?v=tQdnVlCHuVQ