Kadir Taştan " Buz"la rekor kırdı

SeçkinHaberTv- Ünlü şarkıcı Kadir Taştan seslendirdiği "Buz" şarkısı rekorlar kırıyor. Soner Sarıkabadayı'nın eseri olan ''Buz" şarkısına yeni yorum katan Kadir Taştan sosyal medya ağı platformlarında 60 milyon rakamına ulaştı.

Daha önce çıkardığı  " Herkes gider sen kalırsın" , " Öyle bir dünya yok" albümleri ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Kadir Taştan " Buz" şarkısı büyük ses getirdi. Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın " Buz" şarkısına yeni yorum katan Taştan müzikseverlerden büyük ilgi gördü. YouTube, TikTok ve İnstagram'da şarkı üç haftada 60 milyon rakamına ulaşarak rekor kırdı. OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak ile görüşen Kadir Taştan,bu ilgiye teşekkür ettiğini söylerken, şarkının bu kadar çok sevilmesi ayrıca çok sevindiğini belirtti. Taştan " Sevenlerinize yeni yıl bir hediyesi vermek istedik. " Buz" biranda böyle çok dinlenince çok mutlu oldum. Şuan 3 hafta oldu 60 milyon rakamına ulaştık. 100 milyona çıkacağına inanıyorum" dedi.
Şarkıcının seslendirdiği " Buz " ayrıca Radyolarda en çok istek alan şarkı oldu. https://www.youtube.com/watch?v=YLVtTnlCoVs

8Haber: Mustafa Barış DURAK)