Bozuk buzdolabını kitaplık yaptılar…

Bostanlıspor, bozuk ticari buzdolabını hurdaya çıkarmak yerine kitaplık yaparak sporcu ve velileri için ücretsiz kitap teminine başladı.


Bozuk ticari buzdolabını kitaplığa çevirerek, “Al, oku, getir” sloganıyla sporcu ve velilerinin yararlanabileceği kitapların okunmasını sağlayan Bostanlıspor ayrıca kitap bağışı kampanyasını da başlattı.


“Evinde okuduğun kitabını getir, arkadaşın da okusun” diye kitap bağışı çağrısı yapan Bostanlıspor koordinatörü ve masa tenisi antrenörü Ebru Dıvrak , “Fikir başkanımız Avni Erboy’dan çıktı. Yaratıcılığına bir yenisini daha ekledi. Arızalanan ve tamir maliyeti yüksek olan boş buzdolabını kitaplığa çevirdik. İçine kitaplarını koyarak, sporcularımızın almasını istedik. Daha sonra al, oku, getir sloganıyla kitapların daha fazla sporcu ve veli tarafından okunmasını sağlamaya çalıştık. 

Valilerimiz ve çocuklarımızın okuduğu kitapların yanı sıra bir alt sınıfta işine yaramayan ancak başka öğrenci sporcularımızın yararlanacağı ders ve yardımcı ders kitaplarını da getirmelerini arzuladık. Şimdi hem kitaplıktan yararlanan sporcularımız ve velilerimiz oluyor hem de evlerinde okunmayan kitapları buraya bağışlayıp arkadaşlarının yararlanmasını sağlıyorlar. Başta başkanımız Avni Erboy olmak üzere destek veren herkese çok teşekkür ederiz” dedi. 


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı