CHP İlçelerde Kongre Hazırlığı

CHP Kongre Takviminin Gündeme Gelmesiyle ve 22 Aralık Çarşamba Günü Yapılacak MYK Toplantısında Kongrelerin Yapılması Kararı Beklenirken Bazı İlçelerde Hareketlilik ve Kongre Hazırlığı Başladı.Aday İsimleri Duyulmaya Başlandı.

Antalya İlçeleri İçerisinde Kaş,Demre,Kumluca,Kemer,Alanya ve Kepez'de ismi geçen Aday isimleri siyasi kulislerde duyulmaya başlandı.

Kaş İlçesinde mevcut ilçe başkanı Mehmet Vural Arıkan'ın tekrar aday olmasına kesin olarak bakılıyor.Ayrıca adaylık için Mustafa Bozca ismi geçiyor.

Demre İlçesinde Mehmet Ünlü ve Mehmet Özdemir'in isimleri adaylık için ön planda.Ayrıca eski ilçe başkanı Mustafa Caner'inde nabız yokladığı partililer tarafından söyleniyor.

Kumluca ilçesinde mevcut ilçe başkanı Arif Kocacık'ın tekrar aday olması büyük ihtimal olarak görülüyor ve önceki ödem ilçe başkanı Fahrettin Karaöz'ın adaylık için hazırlık içerisinde olduğu görülüyor.

Kemer ilçesinde mevcut ilçe başkanı Hüsnü Ünal ve eski ilçe başkanı Erdem Cesur'un adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

Alanya'da ise mevcut ilçe başkanı Coşkun Karadağ'ın adaylığı kesin görünüyor.Eski ilçe başkanı Ali Takavut'un ismide tekrar adaylık için gündemde...

Kepez'de mevcut başkan Önder Kurnaz ve eski ilçe başkanı Servet Yıldız'ın adaylığıda kesin olarak görünüyor.

MYK'nın kongrelerin yapılması konusunda kesin karar vermesi halinde diğer ilçelerinde hareketleneceği görülüyor.