Gelecek Partisi'nden Kahramanmaraş İçin Büyük Hedefler ve Yeni Stratejiler

SeçkinHaberTv- Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, partinin genel merkezinde, Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Kahramanmaraş'ın mevcut durumu, ilçelerin dinamikleri ve yerel seçimlere yönelik stratejik planlar masaya yatırıldı.

Başkan Çevik, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Yerel seçimlerde aday seçiminde son derece titiz davranacağız. Saadet Partisi ile ittifak halindeyiz, ancak diğer tüm partilerle de görüş alışverişinde bulunmanın yararlı olacağına inanıyoruz. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri kazanma hedefiyle, ittifaklarımızı güçlü ve stratejik bir şekilde şekillendiriyoruz," ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi olarak Kahramanmaraş'ta eski dostlar ve tecrübeli isimlerle temas halinde olduklarını belirten Çevik, "Liakat ve donanım sahibi isimlerle, yeni deprem atlatmış Kahramanmaraş'ımızı Avrupa standartlarında, herkesin gıpta ile bakacağı bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz," dedi.

Parti olarak, ilerleyen günlerde, tüm adaylarını kamuoyu ile paylaşacaklarını duyuran Çevik, "Halkımızın beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayacak, şehrimizin kalkınmasını ve gelişimini hızlandıracak projeler üzerinde çalışıyoruz. Gelecek Partisi olarak, halkımızın güvenini kazanmak ve Kahramanmaraş'ımıza hak ettiği hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışacağız," şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi, Kahramanmaraş'ın her köşesinde etkin ve verimli yönetim anlayışı ile var olmayı, halkın yaşam standartlarını yükseltmeyi ve şehri modern dünyanın bir parçası yapmayı amaçlıyor.