FİNİKE KAYMAKAMLIK KOLTUĞUNA OTURAN FATMA GÜL'DEN DUYGU DOLU ÇOCUKLAR İÇİN DİLEKLER - VİDEOLU HABER

SEÇKİNHABERTV- İlçemizde her yıl olduğu gibi bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makamlar öğrencilere bırakıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehtap GÖKDEMİR ve Emin Akın İlkokulu Müdürü Ümit Yaşar KOCAKAYA, Sınıf Öğretmeni Cengiz ÇETİK ve öğrencimiz Fatmagül ÖZDİLEK Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK’i Makamında ziyaret ettiler. 
Kaymakamlık koltuğuna oturan Fatmagül ÖZDİLEK, İlçemizde özellikle okul güvenliği, çocuklarla ilgili yeni projelerin geliştirilmesi ve ilçemizin genel durumuyla ilgili görüşlerini dile getirdi.
Ulu Önder Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günde ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK, bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.   23 Nisan  Ulusal Egemenlik Bayramı'nın 104. yılı kutlamasında bu yıl Finike Kaymakamlık koltuğuna oturqan Fatm Gül ÖZDİLEK, " Öncelikle Finike'de bulunan çocuklar olmak üzere tüm Türkiye ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. 23 Nisan, Türkiye’de ve dünyada ilk ve tek çocuk bayramıdır. Bize bu bayramı armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle ve minnetle yad ediyorum." dedi. Devamında dünyada ve Filistindeki çocuklar için dileklerini ifade etti.    Konuşmasının tamamını  videodan izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=xhH7rUxuee8     Fatma Gül ÖZDİLEK, sınıf öğretmeninin yazdığı "FİNİKE'DE BEKLENMEYEN SON" adlı kitabı, Kaymakam sayın Musa Kazım ÇELİK'e armağan etti.  Kaymakam ile birlikte çalışma birimlerini ziyaret edip "Kolay gelsin." dileklerini ifade etti.  Çıkışta,kaymakam öğrenciyi çiçekle uğrandı.