Finike Emin Akın İlkokulu, İlçe Jandarma Komutanı ile Birlikte Saygı Duruşunda Bulundu.

SeçkinHaberTv- Finike Emin Akın İlkokulu, İlçe  Jandarma Komutanı Murat Kemal KARAKAYA ile birlikte  saygı duruşunda bulundu.

Bu sabah tüm Türkiye'deki okullarla birlikte Finike Emin Akın İlkokulu'da İstiklal Marşı öncesi hafta sonu şehit olan eskerler için öğretmen,öğrenci ve veliler saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşu öncesi Okul Müdürü Ümit Yaşar KOCAKAYA, öğrencilere kısa bir konuşma yaptı. Okula gelen Finike İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal Karakaya'nın da katılımı ile saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu sonrası İsitklal Marşı ile tören sona erdi.

 

Milyonlarca Öğrenci ve Öğretmen, Şehitler İçin Tek Yürek okullarda saygı duruşunda bulundu.

 

 

 

Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerleri anmak amacıyla ülke genelindeki tüm okullarda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Esenevler Şehit İbrahim Ateş Anadolu Lisesinde düzenlenen bayrak törenine katılan Bakan Yusuf Tekin: Millî Eğitim Bakanlığı olarak en temel görevlerimizden biri; ülkenin birliğini, beraberliğini, bu ülkede yaşayan çocukların vatanlarına, milletlerine olan sevgisini, saygısını gelecek kuşaklara taşımaktır.

Bu sabah, milyonlarca öğrenci ve öğretmenimiz tek yürek olarak aziz şehitlerimize vefamızı göstermek için ülkemizin her köşesinde saygı duruşundaydı…