Finike Belediye Spor şampiyon olarak Süper Amatör Lig'ine yükseldi

SEÇKİNHABERTV- Finike Belediye Spor, antalya 1. Amatör Ligi 2023-2024 Sezon’unun 20 haftasında Kemer 2020 FK ile oynadığı maçı 2-0 kazanarak şampiyon oldu.

Müsabakaya Finike Belediye Spor;  Atayiğit Seyman,Cihan Kara,Azat Kutlu ,Ahmet Berkay Küçüktop, Serkan Harmancı,Serkan Ak, Çağrı Özgüven,Atilla Korkmaz, Hasan Kaan Akgün, Burak Gökçelik ve Emre Kaplan 11'i ile başlayan takim müsabakadan 2-0 galibiyet ile ayrılarak sezonu şampiyonluk ile tamamladi.

Finike Belediye Spor yetkilileri;" Bugün yapmış oldukları mücadeleden dolayı tüm oyuncularımıza ve teknik direktörumuz Ahmet Kurum'a , Yöneticilerimize , Desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Geyikci'ye ve değerli Finike halkina bizleri yalnız bırakmadılari için teşekkür ederiz." açıklamasında bulundu.

Finike Belediye Spor takımı önümüzdeki sezon  Süper Amatör Lig'ine yükseldi.

https://www.facebook.com/reel/1402831883666538​

Finike Belediye Spor Teknik Direktörü: "Bu Şampiyonluğu her zaman yanımda olan her başarıda katkısı olan 26 yıllık eşim Figen Kurum armağan ediyorum. Ayrıca 5 yıldır Finike Belediyespor'a destek veren Belediye Başkanımız Mustafa Geyikçi 'ye ve yönetim kuruluna, çok değerli Finike halkına armağan ediyorum.Biz sözümüzü tutuk.Bu başarıda emeği geçen bütün futbolcularımı kutluyorum." dedi.