Eğitimci yazar Cengiz Çetik’in yeni kitabı “Finike’de Beklenmeyen Son” Finike’de

SeçkinHaberTv- Eğitimci yazar Cengiz Çetik’in daha önce basılan “Bir Damla Düşünce” şiir kitabı ve “Pokentranlı Gökmen- Zamanın Dışındaki Güç”   adlı romanı ile birlikte yeni basılan kitabı “Finike’de Beklenmeyen Son” adlı yeni roman çalışması  Finike’de de okuyucuları ile buluştu.

Flora kitabevi yayıncılık tarafından piyasaya çıkarılan kitap Finike’de Levent-Arkadaş Kırtasiye ’de de satışa sunulmuştur.

Kitap Finike’de geçen bir dram öyküyü anlatan, hayallerle yaşanmışlıkların örüntüsünde sürükleyici bir öyküyü anlatıyor.

Kitap aynı zamanda yazarın ilk senaryo çalışmasını da yazdığı çalışmasıdır.

Yazarın daha önce çıkardığı şiir kitaplarındaki şiirlerinden ikisi de güfte olarak bestelenmişti. “Siyahlardayım” ve “ Vazgeç Gönlüm” adlı müzisyenler tarafından şarkılaşmış şiirlerinden sonra yazdığı romanlarının da senaryosunu yazarak, ileride film olma hayalini içinde taşıdığını ifade etmiştir.

Yazar Cengiz Çetik, 2023 yılında yeni çalışmalarını kitaplaştırmaya devam edeceğini ifade ederek, Finikelilerin Finike ile ilgili kitabı alıp okumalarını tavsiye etti. Finike dışında olanlarında Flora kitaptan (https://www.florakitap.com/product-page/finike-de-beklenmeyen-son ) temin ederek ilk baskısına destek olacaklarına inandığını söyledi. Ve okurlarına destekleri için teşekkür ederek sevgilerini ifade etti.