Demiroğlu, ATP Genel Merkezi’ni açtıklarını duyurdu TEK SEVDAMIZ VATANIMIZ!



SEÇKKİNHABERTV- Adil Türkiye Partisi Bartın İl Başkanı Ümit Demiroğlu, adil, yaşanabilir Türkiye için çıktıkları yolda parti Genel merkezini açtıklarını belirterek, “Derdi vatan olanın derdi çok büyüktür. Bizim tek sevdamız vatanımız” ifadelerini kullandı.

Adil Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ümit Demiroğlu, Ankara'da genel merkezini açtıklarını belirterek, Ankara’ya kahve içmeye davet etti.
Türkiye sevdasına vurgu yapan Demiroğlu, şunları söyledi: “Adil, yaşanabilir Türkiye için Genel merkezimiz kuruldu. Bizleri Ankara'da genel merkezimizde ziyaret edebilirsiniz. Bir çayımızı kahvemizi içmeye bekleriz. Bizler mevki makam koltuk derdinde değiliz. Tek derdimiz vatan. Mevkisiz, makamsız, koltuksuz durabiliriz. Ama vatansız durmayız. Bizim vatanımızdan başka gidecek yerimiz yok.”

DERDİ VATAN OLANIN DERDİ ÇOK BÜYÜKTÜR
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e vatana sahip çıkma sözünü anımsatan Demiroğlu, “Derdi vatan olanın derdi çok büyüktür. Bizim derdimiz büyük. Çünkü vatanımıza, atamıza sözümüz var. Bu vatan bizlere ATA'mız Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti. Bizler atamızın askerleriyiz! Her Tük asker doğar. Biz de savaş çıksa çoluk çocuk genç yaşlı demeden savaşa gideriz. Biz Mustafa Kemal'in askeriyiz. Başkaları gibi ülkemizi terk etmeyiz, gerekirse canımızı vatanımız uğruna veririz. Yine de ülkemizde savaşırız. Çünkü biz Mustafa Kemal'in askeriyiz. Bizim tek sevdamız vatanımız!” dedi.