CHP SERİK İLÇE BAŞKANLIĞI ' NIN OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ VE YAŞANAN GELİŞMELER

* Değerli dostlarım ve yüreği insan sevgisi odaklı, Atatürk sevdalısı yurtsever kardeşlerim hepinize selam sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu pazar günü Serik CHP eski ilçe Bsk.nin sağlık nedeniyle istifa etmesi üzerine yapılan ( 9 OCAK 2022 ) kongrede büyük bir olgunluk ve hoşgörülü bir ortamda icrası bizleri son derece mutlu etmiştir.

* Dünyada ve ülkemizde geçtiğimiz yıllarda Korona virüsü salgın hastalığı nedeniyle çok kötü bir yıl yaşadık. Bu salgın hastalığın dışında ülkemizde halkın sosyal refahı başta olmak üzere bir çok siyasi, askeri , ekonomik sıkıntılar ve can kayıplarının olduğu terör olayları olan bir çok sorunlar da yaşanmıştır. İşte böyle bir durumda partimizin bir umut duruma gelmesi gerçekten çok sevindirici bir durumdur.

* Bu kongrede üç aday yarışmiş ve benim de kendisini çok takdir ettiğim genç, dinamik, enerjik ve partide yaşanan gelişmelere vukufiyeti çok yerinde ve yüksek olan Yusuf Dinç kardeşimiz 28 oy farkla seçimde hakkıyla birinci olarak CHP' nin yeni İlçe Başkanı seçilmiştir. Diğer adaylarla birlikte hoş görülü ve centilmence tutum ve davranışları diğer kongrelere örnek olmalıdır. Yeni seçilen yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum. Eğer yeni yönetim arzu ederse onlara başarılı bir yönetimin gerçekleştirilmesinde yeni projeler sunmak suretiyle katkı sağlayabilirim.

* Lütfen birlik olalım ve kucaklaşalım. Yüce önder Atatürk'ün Kurtuluş savaşında ve Cumhuriyet döneminde yaptığı devrim ve ilkelerine sarılalım. Asla birbirimizle çatışarak enerjimizi tüketmeyelim. Halen bizim için en önemli tehdit ve birinci öncelikli hedefimiz bu iktidardan acilen kurtulmaktır. Milli bilinç içinde her vatandaşta olması gereken temel değerleri esas alarak davranalım. Sizlere selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Herşey gönlünüzce olsun. Sağlıcakla kalınız.

Antalya CHP üyesi, Tarihçi, Yazar ve E. Albay Kemal KARAKUZEY