CHP Lideri Özgür Özel, Selçuk’ta: “Oy Alırlarsa Kemerleri Sıktıracak; İktidara, ‘Bizi Hesaba Katmak Zorundasın’ Demeliyiz” -VİDEOLU HABER

“İKTİDARA, ‘BİZİ HESABA KATMAK ZORUNDASIN’ DEMELİYİZ”

SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in Proje Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmada, “Bu iktidarın her şeye rağmen oy alması durumunda, emekli bu durumdayken oy veriyor, çiftçi, köylü bu durumdayken oy veriyor, memurlar bu durumdayken oy veriyor, siftahsız esnaf oy veriyor diye düşünüp bundan sonra 4 yıl boyunca kemerleri size sıktırması, acı reçeteleri size içirmesi gündeme gelecektir. Bunun önünde durmanın tek yolu önümüzdeki sandıkta hep birlikte bu iktidara bir sarı kart göstermek, bir kırmızı ışık yakmak, ‘Bizi hesaba katmak zorundasın’ demektir” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in Proje Tanıtım Toplantısına katıldı. Özel, “Bugün İzmir’deydik, yarın memleketim Manisa ve Denizli’deyim. Yoğun tempo içindeyiz. Ama biraz önce sevgili başkanımızın ifade ettiği gibi ben bir yeri sevdim mi severim. Bir yere bağlandım mı bağlanırım. 2019 seçimlerinde sizlerden bir şey istemiştim. O zaman belediye bizde değildi. O zaman işimiz kolay da değildi. Ancak bir Cumhuriyet kadınını, inandığımız, güvendiğimiz, partinin bir evladını, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu, bir temsilcisi Cumhuriyet kadınını elinden tutup havaya kaldırıp, size emanet etmiştim. Siz de emanetimize sahip çıktınız. Sağ olun, var olun” dedi.

“BÜTÜN ZORLUKLARA RAĞMEN…”

“O günden sonra Selçuk’ta işler CHP için, Atatürk’ün kurup bize emanet ettiği partimiz için iyiye gitmeye başladı” şeklinde konuşan Özel, “Bugün geldiğimiz noktada Selçuk’ta o günkü bulunduğumuz yerden çok çok ileri bir noktadayız. Bütün zorluklara, pandeminin yarattığı zorluk ve sıkıntılara rağmen burası turistin geldiği zaman ekonominin canlandığı bir yer. Belediyenin gelirlerinin turizme bağlı olduğu bir yer. Fakat pandemiye rağmen ne belediyenin işçisini, ne esnafı yalnız bırakmayan, mağdur etmeyen, güçlü ve kararlı bir yönetim sergiledi Filiz Başkan. Kendisini yürekten kutluyorum. Ayrıca belediyenin ekonomik tablosu berbattı. AKP’den alınan, MHP’den alınan belediyelerde borç belediyenin boyunu aşmış oluyor. O borcu ödemek hem kendisinden sonra gelen, namuslu çalışan, kentin çıkarlarını, halkın çıkarlarını gözeten sosyal demokrat belediye başkanlarına kalıyor. Dünya kadar borç ödendi. Birilerine ihale ile verilen işler, belediye tarafından yapılır oldu. İsraf bitti ve yerine hizmet geldi. O günden bugüne Filiz Ceritoğlu Selçuk’ta yaptıkları ile hem size verdiğiniz oyu helal ettirdi, hem de partimizi, bizleri onurlandırdı, gururlandırdı, ona güvenen kimsenin güvenini boşa çıkarmadı. Kendisini yürekten alkışlıyor, tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Özel, şunları söyledi: