CHP KAYAPINAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CANAN DEMİR GÖNÜLLERE DOKUNUYOR



SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Belediye Başkan Adayı Canan Demir, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerinde bulunuyor.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Diyarbakır Kayapınar belediye başkan adayı olan Canan Demir ilçe halkının yüreğine dokunmaya devam ediyor. İlçede çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Demir ev ziyaretleri de yapıyor. Berat Kandili dolayısıyla Umre’den gelen bir vatandaşı evinde ziyaret eden Demir hayır duasını aldı. Vatandaşlar Demir’in ev ziyaretini ve insanlarla yakından ilgilenmesini takdirle karşıladı.

Seçim çalışmalarında ev ziyaretlerini oldukça önemsediklerini belirten Kayapınar Belediye Başkan Adayı Canan Demir, “Bizim en büyük gücümüz vatandaşlarımız biz bu yola çıkarken onlardan güç alarak çıktık. Biz Kayapınarlı vatandaşlarımıza uzaktan bakan olmadık bu yüzden de seçime kadar ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüp tüm vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızla projelerimizi anlatıp, dertlerini dinleyeceğiz. İlçemizi inşallah birlikte kazanacağız. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bize olan ilgisinden de oldukça memnunuz” dedi.