CHP ISPARTA BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI YILDIZ, CHP ESKİ GENEL BAŞKANI KARAYALÇIN İLE BİR ARAYA GELDİ



SeçkinHaberTv- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Yıldız, CHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın’ı ziyaret etti. A. Adayı Yıldız, Karayalçın ile yaklaşan yerel seçimlere ve gündeme ilişkin konularla ilgili bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP Isparta Belediye Başkan A. Adayı Tuğrul Yıldız, CHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın’ı ziyaret etti. Karayalçın ile yaklaşan yerel seçimleri değerlendiren Yıldız, Isparta ile ilgili devrim yaratacak projelerini paylaştı.

MODERN AKILLI ŞEHİR PROJESİ DİKKAT ÇEKTİ

CHP Isparta Belediye Başkan A. Adayı Yıldız, Karayalçın ile Isparta’da yaşanan sorunlara ilişkin fikir alışverişi gerçekleştirdi. Öte yandan Yıldız, ‘modern akıllı şehir’ projesini de Karayalçın ile paylaşarak, proje ile ilgili değerlendirmelerini dinledi.

KARAYALÇIN’A PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Görüşmeye ilişkin açıklamada bulunan Yıldız, “Belediyecilik, yerel yöneticilik noktasında yıllardır kendisinden çok şeyler öğrendiğim CHP eski Genel Başkanı Sayın Murat Karayalçın’ı ziyaret ettim. Projelerimin üzerinden beraber geçtik. Türkiye’nin ve başkent Ankara’nın hafızasında çok önemli yeri olan yerel yöneticilerin başında gelen Sayın Karayalçın’dan bu doğrultuda tavsiye ve öneriler aldım” dedi.

“ISPARTA’DA GÖRÜLMEMİŞ BİR ATILIM SAĞLAYACAĞIM”

Ayrıca A. Adayı Tuğrul Yıldız, Isparta için düşündüğü projeler arasında olan ‘modern akıllı şehir’ planının önemine dikkat çekerek, “İnsan yaşamını kolaylaştıran aynı zamanda çevre ile uyumluluğun da korunmasını, dijital ve beşeri sistemlerden en iyi şekilde yararlanılmasını sağlayan modern akıllı şehir projemi, Sayın Karayalçın ile paylaşarak kendisinin görüşlerini aldım. Bu noktada Isparta için görülmemiş bir atılım sağlayarak, Isparta’yı hak ettiği noktaya getirmek için elimden geleni yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.