CHP Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir'den Yeni İş Yeri Açılışına Tam Destek



SEÇKİNHABERTV- Diyarbakır, Bağlar - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir ve ilçe örgütü üyeleri, Ferhat Okalin ve Faruk Okalin kardeşlerin Bağcılar Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi'nde açmış oldukları HGR Çiçek ve Çikolata Organizasyon iş yerinin açılışına katıldı. Açılış, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi.



Bağlar İlçe Başkanı Baydemir, açılışta yaptığı konuşmada, "Bağlar İlçemize çok güzel bir mekan ve iş yeri kazandıran Ferhat ve Faruk Okalin kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Girişimcilik ruhları ve çalışkanlıkları ile bölgemize değer katmalarından dolayı minnettarız. HGR Çiçek ve Çikolata Organizasyon, Bağlar'a renk katmış, sosyal ve ekonomik açıdan önemli bir adım olmuştur" dedi.

Baydemir, işletme sahiplerine uzun yıllar başarılar dileyerek, CHP Bağlar İlçe örgütü olarak yerel işletmelere ve girişimcilere destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. "Yerel ekonomimizin güçlenmesi, toplumumuzun refah seviyesinin artması için çalışan herkese kapımız açıktır" diyerek sözlerini tamamladı.