CHP Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir: “Bağlar’da Seçimi Gençler, Kadınlar ve Halk Kazanacak!”



SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, Diyarbakır’ın en can alıcı noktalarından biri olan Bağlar İlçesi için umut dolu mesajlar verdi. Baydemir, "Bu seçimde gençler kazanacak, kadınlar kazanacak, Bağlar halkı kazanacak. Bağlar Belediyesi, bugüne kadar görmediği hizmetleri görecek," dedi.

Bağlar Belediye Başkan Adayı Mustafa Akyüz’den Yenilikçi Projeler

Baydemir, CHP’nin Bağlar Belediye Başkan Adayı Mustafa Akyüz’ün genç, dinamik çalışma azmi ve yenilikçi projeleriyle Bağlar’a çok şey katacağını vurguladı. "Sn. Mustafa Akyüz’ün başkanlığında, Bağlar yeni projeler ve hizmetlerle buluşacak. Bağlar’ı daha yaşanabilir, daha adil ve daha müreffeh bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız," ifadelerini kullandı.

Bağlar Halkına Vaatler

Baydemir, Bağlar halkının talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan projelerle, ilçenin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmasına katkı sunacaklarını belirtti. "Bağlar, kadınların ve gençlerin ön planda olduğu, huzur ve güvenin hakim olduğu bir ilçe olacak. Halkımızın desteğiyle Bağlar'da yeni bir dönem başlatacağız," şeklinde konuştu.

Seçimlere Doğru Bağlar’da Yükselen Heyecan

CHP Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Akyüz’ün öncülüğünde, Bağlar’da yükselen heyecan ve umut, seçimlere günler kala halkın beklentilerini yansıtıyor. Bağlar halkı, CHP’nin sunacağı yenilikçi hizmetler ve projelerle, ilçenin gelişimine tanık olmaya hazırlanıyor.