Bilecik’te Jandarma ekiplerinden reflektör bilgilendirmesi

SeçkinHaberTv- Bilecik İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen traktör kazalarının önüne geçmek ve can kayıplarını en aza indirmek amacıyla çiftçilere reflektör ve rops demiri kullanma konusunda uyarıda bulundu.

 

Jandarma ekipleri “Reflektör Tak, Görünür Ol” sloganıyla Pazaryeri İlçesine bağlı Bozcaarmut köyünde traktör römorklarına reflektör takmayı yaygınlaştırmak ve bu araçların gece görünürlüğünü arttırılması amacıyla önce bilgilendirme yaptı sonra römorklarına reflektör taktı.

 

Bozcaarmut köyündeki programa katılan ve Tarım araçlarının trafikte güven içinde ilerlemesinin önemine dikkat çeken Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyip Kahraman’da traktörlerdeki reflektörlerin önemini vurgulayıp traktör sürücülerine olası yaşanabilecek kazalarda can kaybını en aza indirmek adına çiftçilerimizin öncelikle traktörlerine koruma çerçevesi taktırmaları (ROPS) ve emniyet kemeri takmalarını istiyoruz dedi.

 

Bozcaarmut köyünde Bilecik İl Jandarma Komutanlığının düzenlemiş olduğu “Reflektör Tak, Görünür Ol” etkinline Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyip Kahraman’ın yanı sıra Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Tğm. Fatma Aydın, Pazaryeri İlçe Jandarma Komutanı Recep Kuş, Bozüyük Jandarma Trafik Timleri, köy muhtarı Rıza Aydın ve köylü vatandaşlar katıldı.

 

 

(HABER: Pazaryeri Gündem / BİLECİK)