BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AYDOĞMUŞ: İŞİMİZ VE GÜCÜMÜZ YOZGAT




SeçkinHaberTv-Gelecek Partisi  Akdağmadeni Belediye Başkan Adayı Ömer Aydoğmuş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek Partisi Yozgat İl yönetimi ve genel merkez yöneticileriyle birlikte Aydoğmuş, ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Belediye Başkan Adayı Aydoğmuş, Saadet Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi , DEVA Partisi ve Turan Hareketi Partisi il başkanlarıyla ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Adayı Ömer Aydoğmuş yaptığı açıklamada, “Bizim işimiz ve gücümüz Yozgat’tır. Yozgat’ın hak ettiği hizmeti alması ve göçü önleyen istihdam odaklı, kültürüyle sanatıyla ekonomik anlamda gelişen yaşana bilir marka bir şehir yapma idealiyle Yozgat’ta bir ve beraber olmak gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü birlikte başarırız , Yozgat’ı birlikte yaşanabilir bir kent yapabiliriz. Bu nedenle şahsi hırslarımız değil,  toplumsal menfaatleri gözeterek başarabilme adına Gelecek Partisi genel merkez yöneticilerimizin desteği ile Yozgat’ta ziyaretlerde bulunduk. İlerleyen günlerde bu ziyaretlerimizin kapsamını genişleyeceğiz belirtmek istiyorum. Bu bağlamda Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adalet Politikalar Başkanımız Hemşehrimiz Ali Aydın, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Eyüp Köse, Gelecek Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanım Ali Polat ile birlikte müsait olan il başkalarından Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Mehmet Demirel, Cumhuriyet Halk Parti İl Başkanı Abdullah Yaşar, DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Bulut, Turan Hareketi Partisi İl Başkanı Yaşar Özer  başkanı makamlarında ziyaret ettik. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili Yozgat özelinde görüş alışverişinde bulunduk. Olumlu ve verimli bir görüşme oldu. Sayın İl başkanlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakalardan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.