BATTAL’DAN SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YÜCE’YE TEPKİ

SeçkinHaberTv- Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkan Yardımcısı Aytaç Battal, binlerce gencin iş aradığı bir ortamda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin makamına 1100 kilometre uzaklıktaki Rize’ye giderek Çaykur genel müdürlüğü yardımcılığı görevinden maaş aldığını ifade ederek tepki gösterdi.

ABP Genel Başkan Yardımcı Aytaç Battal, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin belediye başkanlığı maaşı dışından Çaykur genel müdür yardımcılığı görevinden ikinci bir maaşı aldığını söyledi. Makamından 1100 kilometre uzaklıktaki bir fabrikadan Ekrem Yüce’nin genel müdür yardımcılığı görevinde olmasının liyakatsizlik olduğunu aktaran Battal, “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin aldığı maaş yetmemiş koskoca bir ilin belediye başkanı bu maaş yetmiyor. Bir de ÇAYKUR’da genel müdür yardımcılığı maaşı alıyorsun. İkinci işe giriyorsun ikinci işin ile kendi makamının arası bin 100 kilometre gidiyor musun her gün işe? İnternette yazılanlara göre ayda 4 bin 500 yol masrafını alıyormuşsun. Oraya gitmen çok önem arz ediyor. Sen olmasan orada çay çıkmaz. Tarlalarda çay üretilmez. Ekrem Yüce’yi Karadeniz ellerini açmış bekliyor. Ekrem Yüce gitmese çay olmayacak çünkü. Ekrem Yüce bu memlekette üniversite bitirip işsiz gezen genç kardeşlerimizle dolu Allah’tan kork.” dedi.
İKİNCİ MAAŞA İHTİYACIN MI VAR?
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye seslenen Battal, “Koskoca bir ilin büyükşehir belediye başkanısın. İkinci maaşa ihtiyacın mı var senin. Bırak yerine o ihtisası okumuş kardeşlerimiz gelsin yerine. Cumhurbaşkanımızın bugüne kadar ki başarılarının gölgesinden nemalanmayı bırakın. Gerçekten liyakat sahibiyseniz Cumhurbaşkanımızı seviyorsanız onunda hoşuna gidecek icraatlar yapın. Onun onda biri kadar iş yapın. Memleketin haline bak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Rize’de ikinci maaşı almak için 1100 kilometre gidiyor.” şeklinde konuştu.