Başkan İlçi; “Öğretmenlerimiz İYİ Olacak”

SeçkinHaberTv- Başkan İlçi 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili yayımladığı mesajında; “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmenlik ünvanın yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlu olsun” dedi.
İYİ Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Yılmaz İlçi mesajına şöyle devam etti;
“ Günümüzdek eğitim sistemindeki ve öğretmenlerimizin yaşadığı sorunlar artık görmezden gelinemeyecek bir boyuta ulaşmıştır. Bir yanda eğitim sisteminde boşluklar yaşanırken, diğer bir yanda da  ülkemizin dört bir köşesinde canla başla görev yapan, çocuklarımızı ve geleceğimizi emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimiz borçlarla mücadele etmektedir.
Öğretmenlerimizin ekonomik gelirlerinin yetersizliği, eğitimin niteliğini de düşürmektedir. Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz gelecek kaygısı ve daha bir çok sorun ile baş etmeye çalışarak bu görevi fedakarca yerine getirmeye çalışmaktadır. Bu nedenle yapılması gereken en öncelikli şeylerden biri de öğretmenlerin maaşlarında iyileştirmeye gidilmesidir ki bu da İYİ bir Türkiye için, çözülmesi gereken başlıca sorunlardandır. Ben bu zor şartlar altında mesleğini hakkıyla yapmaya çalışan tüm öğretmenlerimizin gününü en derin saygılarımla kutluyorum. Öğretmenlerimiz İYİ olacak.”