BAŞKAN GÜLER: GELECEK PARTİSİ OLARAK SEÇİME KADAR ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ!

SeçkinHaberTv- Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, eski Viyana, Moskova büyükelçisi ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım'ı makamında ağırladı. İkilinin gündeminde seçim çalışmaları ve Bayburt'un güncel sorunları vardı.

Seçime aylar kala Bayburt İl Başkanı Güler ve il başkanlığı mesai kavramı gözetmeksizin seçim çalışmalarına devam ediyor. Gerek hane ziyaretlerine gerekse stant çalışmalarına  büyük önem veren il başkanlığı seçim gününe kadar çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi. 81 ile koordineli hareket ettiklerini ifade eden Başkan Güler;" Seçim çalışmalarımız son sürat devam sadece biz hane ziyaretlerine değil bürokratlarımız da bizleri ziyaret ediyor. Öyle ki bugün eski Viyana ve Moskova büyükelçisi ve Genel başkan yardımcımız Sayın Ümit Yardım Bugün Bayburt'ta bazı etkinliklerde bulundu.

Teşikalat binamızı ziyaret den Emekli Büyükelçimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ümit Yardım, İl ve İlçe Yönetim kurullarımızla birlikte kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Hem Bayburt gündemiyle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Hem de seçim çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdim. Esnafın çok zor durumda olduğunu, borç harç içerisinde hayatlarını idame ettirdiklerini belirttim. Öte yandan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ile Bayburt yerel basınının sorunlarıyla ilgili istişarelerde de bulunduk. Basının sansüre uğradığını, özgürleşemediğini söyledim. Verimli bir ziyaret oldu bizim için. Genel Başkan Yardımcımız Yardım'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılar diliyorum."şeklinde konuştu.