Başakşehir'de çöp yığınlarına CHP'li Deniz Bakır'dan Tepki.!

İstanbul Başakşehir'de çöpler konteynerlerden taştı. Görüntüler mahalleliler tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır ise, “Belediye kaynakları millete hizmet için harcamıyor” dedi.


Başkaşehir’in AKP’li Belediyesi, Şahintepe Mahallesi'nde bulunan konteynerlerdeki çöpleri toplamayınca mahalleli isyan etti. Ortaya çıkan manzara ile ilgili konuşan CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır, “Yılın ilk altı ayında 786 milyon bütçeyi tüketip ek 350 milyon bütçe talebinde bulunan belediyenin ve başkanın bu kaynakları millete hizmet için harcamadıkları çok açık. Başakşehir Belediye Başkanı sayın Yasin Kartoğlu İBB'nin kurban kesim alanına ilişkin iftira videosu çekmek yerine işine odaklanmış olsaydı maalesef kent bayram sonrası bu manzaralar ile karşı karşıya kalmazdı” dedi.

 


“KOMŞULARIMIZIN SAĞLIĞI TEHLİKEYE ATILMAKTADIR”
 

CHP’li Bakır, “Başakşehir Belediyesi, Şahintepe Mahallesi'ndeki çöpleri toplatmayarak, kenti saran kötü kokular ve hijyenik olmayan ortam nedeniyle komşularımızın sağlığını tehlikeye atmaktadır. Yılın ilk altı ayında 786 milyon bütçeyi tüketip ek 350 milyon bütçe talebinde bulunan belediyenin ve başkanın bu kaynakları millete hizmet için harcamadıkları çok açık" dedi.
 

 

“KAMERA KARŞISINDA ÇAMUR VE İFTİRA VİDEOLARI ÇEKİYOR”
 

Başkan Bakır, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'nun Kayabaşı'nda yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait kurban satış ve kesim alanıyla ilgili olarak kötü kokular yayılıyor iddiasına da değindi. CHP’li Bakır, “Kamera karşısında çamur ve iftira videoları çekerek sosyal medya fenomenliği yapmak yerine; milletimize karşı sorumluluklarını yerine getirmelerini, asli görevi olan belediye hizmetlerini aksatmamalarını öneririm. Başakşehir Belediye Başkanı sayın Yasin Kartoğlu İBB'nin kurban kesim alanına ilişkin iftira videosu çekmek yerine işine odaklanmış olsaydı maalesef kent bayram sonrası bu manzaralar ile karşı karşıya kalmazdı" şeklinde konuştu.