AKDAĞMADENİ GÜCÜ FUTBOL TAKIMI U-15 LİGİNDE MÜCADELE EDECEK



SEÇKİNHABERTV- Akdağmadeni Gücü Futbol Takımının U-15 Liginde mücadele edeceğini belirten Başkan Ömer Aydoğmuş, Yozgat’ın spor alt yapısı eksikliklerinin giderilmesi çağrısı yaptı.

Yozgat’ın amatör futbolunun yükselen kulübü Akdağmadeni Gücü Futbol Takımı U-15 Liginde oynayacak.

Kulüp Başkanı Ömer Aydoğmuş yakın zamanda Yozgat’ta başlayacak olan ve  Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü futbol takımının katılacağı U-15 futbol ligi hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

FUTBOLDA ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN DOSTLUK

Hazırlık maçları kapsamında Sivas’a giden Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü U15 Futbol takımının Sivasspor U15 futbol takımı ile maça çıkacağını kaydeden Aydoğmuş, “Güzel ahlakın olmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşsa dahi kıymeti olmaz. Futbolda birinci önceliğimiz güzel ahlak ile dostluğun kazandığı  centilmence bir oyun sergilemektir. Bugüne kadar çıktığımız bütün maçlarda güzel ahlakı önceleyen oyuncularımız bugünde aynı şiarla oyunlarını oynayacağına inanıyorum. Bu bağlamda her iki takım oyuncularına başarılar diliyorum.” dedi.

YOZGAT ŞEHİR STADYUMU ACİLEN BİTİRİLMELİ

Yozgat’ın kanayan yarası olan Yozgat Şehir Stadyumumun acilen bitirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Aydoğmuş, “Sporun altyapısının güçlendirilmesi için yeni antreman sahalarının yapılmasını bir futbol gönüllüsü olarak ısrarla talep ediyorum.” şeklinde konuştu.