ABP’Lİ BATTAL: İHA VE SİHA’LAR GURUR KAYNAĞIMIZDIR

SeçkinHaberTv- ABP Genel Başkan Yardımcısı Aytaç Battal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın terörle mücadelede aktif olarak kullanılan ve teröre büyük darbe vuran İHA ve SİHA’ları hedef alan sözlerine sert tepki gösterdi.
İHA ve SİHA’ların Türkiye’nin gözbebeği olduğunu ifade eden Battal, “DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın İHA ve SİHA’lar ile bunları üreten firma olan Baykar’ı hedef almasını şiddetle kınıyorum. Biz Anadolu Birliği Partisi olarak bu memleket için kim ne çivi çaktıysa her zaman yanında oluruz. Ama bazıları gibi menfaat uğruna vatana ihanet edenlere karşı asla susmayız. Sonu ne olursa olsun İHA ve SİHA’ların yapımındaki başarılarından dolayı Selçuk ve Haluk Bayraktar’ın yanındayız. Çünkü onlar ülkemizin gurur kaynağıdır.” dedi.
Terörle mücadele aktif olarak kullanılan İHA ve SİHA’ların teröre büyük bir darbe vurduğunu ve Mehmetçiğin kahramanca mücadelesinde önemli bir görev üstlendiğini söyleyen Battal, “İHA ve SİHA’ları hedef alarak terör destekçilerine destek olmaya çalışmak vatana ihanettir. Vatana ihanet edenleri de milletimiz asla unutmaz.” diye konuştu.