23 NİSAN’I DAHA BÜYÜK COŞKU İLE KUTLAYACAĞIZ



SEÇKİNHABERTV-Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, milletin egemenliği yerine tek adamın egemenliğini isteyenlere karşı halkın 23 Nisanları daha büyük bir coşkuyla kutladığına vurgu yaparak, “23 Nisan’ı daha büyük coşku ile kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.
Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin kabul edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin anlam ve öneminin bugün daha iyi anlaşıldığını dile getiren Başkan Doğan, “Milletin egemenliği yerine tek adamın egemenliğini isteyenlere karşı milletimiz 23 Nisanları daha büyük bir coşkuyla kutladı. Egemenliğin kullanılması, hiçbir surette hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan’ı her sene daha büyük coşku ile kutlayacağız. Tüm çocukların yüzünün güldüğü, eğitimde, sağlıkta fırsat eşitliğinin sağlandığı Türkiye mücadelemiz sürecek. Atatürk’ün cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimizin umudunu başka ülkelerde aramasının önüne geçeceğiz.
23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.